v1k7or 34 #1 Публикувано 18 Март, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги.От известно време съм се зарибил много да си купя црх 2 ген., обаче вече от доста хора чувам да не се занимавам с толкова стари автомобили.Това трудно би ме отказало разбирасе, но искам да чуя вашите съвети какви са.Възможно ли е да се намери читав толкова стар автомобил ? Очаквам притежателите на това бижу да ме донадъхате тотално Редактирано 18 Март, 2011 от v1k7or Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krismars 0 #2 Отговорено 18 Март, 2011 Аз доста време се оглеждах за читави, но уви не успях да намеря. Намират се, но цените им далеч не отговарят на възрастта и започваш да се замисляш дали да не купиш нещо по-ново. Аз толкова много търсех за Хонда, но накрая се сдобих с Голф 4, заради което съжелявам. Не че колата е лоша, но просто осъзнах, че съм направил грешка, та сега се опитвам да я поправя. Говорих си със собственика на една автокъща и той вика, че идват на твърде голяма цена от Германия. Ппредложи ако държа да ми намери читава, но ми каза че за под 3500лв до България трудно ще се намери. Ако ти е мания не се отказвай и търси, но по-ефтини няма да стават, цените се очаква да се покачват нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #3 Отговорено 18 Март, 2011 Ще съм кратък това е АВТОМОБИЛ който в този живот човек трябва да притежава !Колкото за читъв такъв читъв означава със здрво купе- може да се намери ако искаш ПЕРФЕКТЕН в ШВЕЙЦАРИЯ по 10 000 франка в БГ за окло 3500 лв за покупка + още толкова за стягане, а обикаляне 2 години Аз лично (луд сум)събирам за Б16ка рекс това ми е мечтаИ да допълня това е болест РЕКСОМАНИЯ се казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #4 Отговорено 18 Март, 2011 преди Стамен [bOSS'HOGG] правеше бизнес с продаване на рексчета... страхотни бяха и на стахотни цени, но сега май нещо бизнеса му замря покрай кризата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_crx_ 8 #5 Отговорено 18 Март, 2011 наистина трудно се намират читави и за добри пари но ако си се возил във такава кола просто няма и да си помислиш за друга малко гори много върви :lol: още помня 1вото ми качване в такава кола и си казах след време и аз ще имам а когато купувах моята чесно казано ме хвана страх от факта че именно това ще е моята кола ускорението беше нечовешко а е 124 hp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #6 Отговорено 18 Март, 2011 За Црх-а нямат значение годините, а и може да се намери в прилично състояние. Потърси си читав и го вземай смело, в пъти е по-добър от купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #7 Отговорено 18 Март, 2011 На един ЦРХ 2г. не му се гледат годините а състоянието . Това е мания която никога не отшумява. Успех с намирането на читава такава кола , макар че е трудно начинание . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #8 Отговорено 19 Март, 2011 (Редактирано) Като гледаш за рекс,според мен наблегни на това да му е възможно по-читаво купето.Другото се оправя по-лесно.Хората които са ти казали да не се занимаваш с толкова стари коли,никога не са имали точно такава,тъй че ги разбирам защо мислят така. Лично мое мнение:1.Най-истинските Хонди (говоря за всичките им модификации) са правени в тоя период 88-92-ра година.Пак казвам - ЛИЧНО мнение.За мен това са уникални машини (карал съм от това поколение и Сивик,и ЦРХ,и Акорд и Прелюд).Постигнали са уникално съчетание от динамика,разход,пътно поведение,видимост,здравина и цена.А като дизайн някои от тях са изпреварили времето си.2.Конкретно за ЦРХ мога да пиша много.Но няма смисъл.Трябва да се качиш и да покараш.Ако ти разтупка сърцето още първия километър...тя е твоята кола.Предизвиква голяма привързаност,както повечето Хонди де.Читави трудно се намират,да.Но все по-трудно ще става.Така че ако си решил нещо,действай.Само един минус имат тия гадинки - предизвикват пристрастяване.Поне при мен де:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56571&st=0&p=1057184144entry1057184144 Редактирано 19 Март, 2011 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #9 Отговорено 19 Март, 2011 Здравей колега, за купуване на ЦРХ не слушай хора, които не са имали и не са се качвали на такъв автомобил!Относно колко читава може да се намери, с търпение и някой лев всичко е възможно, пък и каквото да не е добре може да се оправи, нали?Предизвикват Силно пристрастяване, качиш ли се веднъж не ти се слиза, и обикновено като караш се хилиш като идиот /от радост, поне аз/Може би мина момента, когато изпадаха читавки рексита за малко пари, но с търпение става, но те предупреждавам че предизвикват почти болестно състояние, Успех ти желая, ето и малко рекламни материали:http://www.youtube.com/watch?v=IP-rPT6Hnp8много е буен моя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #10 Отговорено 19 Март, 2011 http://www.comparis.ch/carfinder/marktplatz/result.aspx?page=0 Понеже адски много се дразня на *хора* който се изказват купи си по нова кола махни ги тези 20+ годишни талиги ПОЖЕЛАВАМ на ВСИЧКИ РЕКСОМАНИ да си купят кола от посочения саит и нека покажем на обществеността какво е истински АВТОМОБИЛ- РЕКСОМАНИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ И СЕ МНОЖЕТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #11 Отговорено 19 Март, 2011 Благодаря за съветите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #12 Отговорено 19 Март, 2011 Пич,просто се качи и покарй едно Рексче -другото само ще си дойде на мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове