Jump to content
gin

Тръбичка над педала за газ

Recommended Posts

Значи, нещо ми мокри мокета на шофьора, и в един сервиз ми погледнаха и казаха, има някаква бяла приличаща на пластмасова тръбичка с отворен край, сочи надолу, и е долугоре над педала за газта долугоре високо се пада. Наистина има и не знам за какво е, чудя се дали не трябва да има някакво маркуче нахлузено на нея или нещо такова. Ровейки по EPC не успях да открия въпросния детайл, някакви идеи какво е?За съжаление не се сетих да го снимам, а сега колата не е при мен...

Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОлега от много голяма помощ е да посочиш - каква е колата (Honda Civic 1.6 VTi) ,имаш ли люк нямаш ли ,губи ли ти течност някаква колата ,кога се случва и тн .Его на боба нищо не ми каза :cool: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Honda Civic 1.6 VTi, 1999, седан, клима, ABS, без люк, ляв волан, нищо никъде не губи :cool: То иначе щеше да е твърде лесно :D

Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Климатик да си пускал тия дни?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не. То се омокри още като имаше сняг, и оттогава не е изсъхвало, та ми е трудно да кажа от какво е. Но тази тръбичка ми е нещо подозрителна все пак. Никой ли няма такава да погледне? 6 ген ми е возилото...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56529&st=0&p=1057183779&fromsearch=1entry1057183779Вариянт 1 от линка е твоя проблем. И при мен беше по същия начин. Трябва тая тръбичка бялата да влезе в една черна която отвежда водата извън купето някъде между калника и вратата.П.С. Хмм сега виждам че си писал че си без люк. По описанието което даде на тръбичката проблема ти 100% се припокри с моя проблем. И при мен се мокреше и като полях горе с вода и го видях че се е разкачило тва маркуче, но щом нямаш шибедах виж да не е от дренажа които е под чистачките, предполагам просто при мен през същата тръба се включва и дренажа на шибедаха и за това съм се заблудил е са разделени. Описал съм го във вариант 2 от линка. Казваш че е станало когато е имало сняг. От долу зад калника се трупа сняг и мръсотия и долния отвор на този дренаж се задръства. Може ако се е задръстил да е дало нагоре и за това да се е разкачила свръзката която непонятно за мен е вътре в купето над педалитя от ляво зад таблото с бушоните, точно както го описа и ти. Със сигурност ако тази тръба ти е свободна има още една като коляно е в която тази влиза и я отвежда навън - наври се под таблото и огледай добре. Освен това огледай и под колата зад калника къде е точно извода на този дренаж и с проволка или нещо я прокарай да я поизчистиш от боклуцте и от двете страни. От дясно при пасажера също трябва да има но там е по трудно че е зад тялото на вентилатора/духалката зад жабката.Надявам се да съм бил полезен! Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама аз нямам люк?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сипвай вода и гледай къде изтича, ама не с кофата, с шише :honda: !При мен се пълнеше багажника и се оказа от уплътнението на левия стопи клапата за въздух, която беше разлепена! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...