едмундо 34 #1 Публикувано 12 Март, 2011 Това е ...за пореден път казвам , че лична изгода нямам..идеята е да има доволни хора харесали въпросната чаша , а тя не е евтин боклук от магазин за един лев.. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
linejka 9 #2 Отговорено 12 Март, 2011 +1 ако може и от двете страни да е еднаква без никнейм !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Рус 5 #3 Отговорено 12 Март, 2011 Евала пич, много добре е станало! Имам същата чаша, любимата ми за топло кафе сутрин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 12 Март, 2011 Едмундо я кажи на завъртане ли ги гравирате ? и на какъв лазер ако не е тайна ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 12 Март, 2011 Зеления цвят на чашата каква принадлежност има? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #6 Отговорено 12 Март, 2011 Тук не схванах..бъди по-конкретен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 13 Март, 2011 Имам предвид, че за да се отнася цвета към идеята, чашата би било добре поне да е червена. Не знам другите колеги какво мислят, но аз лично бих се зарадвал на бял порцелан с червено лого и надпис, но това си е само мое предпочитание и не ангажира никой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #8 Отговорено 14 Март, 2011 + за червеното но само ако може веднага бих се наредил на опашката за чеши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #9 Отговорено 14 Март, 2011 аууу чеши -да се чете ЧАШИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #10 Отговорено 14 Март, 2011 И аз бих си взел една бяла с червени надписи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #11 Отговорено 14 Март, 2011 Колеги в такъв случай не става въпрос за гравиране , а печат При гравирането няма възможност за цвят , защото това е процес на премахване на горния слой на материала Вариянта за мен в такъв случай е чашата да е бяла , да е лакирана или оцветена в цвят и съответно лазера да премахне лака Така ще излезнат два цвята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #12 Отговорено 14 Март, 2011 (Редактирано) В предищната тема пуснах чаша с печат..някои колеги се възползваха и чашите им станаха страхогни.Ще помоля PoweRG ако му се занимава и няма нищо против да качи една снимка на неговата.Тогава някои хора не ги харесаха..въпросната чаша е гравирана демек лазера притъпява повърхностния слой за да се получи изображението , за момента имам само зелени но пак не разбирам кво не им харесахте на другите , при положение , че се навих да правя индивидуален проект на всеки! Редактирано 14 Март, 2011 от Едмундо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #13 Отговорено 16 Март, 2011 Съжалявам, но в момента нямам възможност да кача снимка на чашата, поради остра липса на ток във фотоапарата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове