kembo 88 #1 Публикувано 10 Март, 2011 Колата е рекс 2г купих я наскоро стягам я по малко и сега я подкарах от 1 седмица.И нещото което ме дразни е следното -стария собственик е направил да се пали от копче даваш на контакт ,натискаш копче за имобилайзера на алармата ,светват лампичките по таблото ,натискащ бутона и палиш (може и от ключа да запалиш) ОБАЧЕ доста често натискаш бутона (или въртиш ключа ) и само се чува ЧЪК ,ЧЪК и не пали Посъветвай те ме къде да отида да го погледнат (отстранят ) БЛАГОДАРЯ ПП СОФИЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #2 Отговорено 10 Март, 2011 Виж да нямаш хлабава връзка покрай акумулатора, ако не е това мисля че ти е от стартера. А ако искаш сервиз пусни темата ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #3 Отговорено 10 Март, 2011 Благодаря ,колега акумулатора лично съм го стягал аз - значи е от стартера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #4 Отговорено 10 Март, 2011 мен ме съмнява че климореда се е прецакал и затова е сложил копче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #5 Отговорено 10 Март, 2011 Пали и от кл_ча !Утре ще отида на раковска при майстор на стартери и алтернатори и после ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове