eddy 214 #1 Публикувано 10 Март, 2011 (Редактирано) 21 юни - "Sonisphere Bulgaria": IRON MAIDEN, SLIPKNOT, Alice Cooper, MASTODON, APOCALYPTICA!Чакането свърши! Днес, 10 март, на специална пресконференция в София "Balkan Entertainment Company" обявиха официално участниците и подробностите за очакваното с огромен интерес второ издание на фестивала "Sonisphere" в България. През юни миналата година в рамките на "Sofia Rocks powered by Sonisphere" за два дни гостуваха Голямата четворка - METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX, както и STONE SOUR, ALICE IN CHAINS, MANOWAR и RAMMSTEIN (), а ето какво ни очаква на 21 юни 2011-ва:IRON MAIDENSLIPKNOTAlice CooperMASTODONAPOCALYPTICA Мястото на събитието е променено, като слуховете за него се потвърдиха - "Sonisphere Bulgaria 2011" ще се проведе на Националния хиподрум в Банкя. Този път фестивалът няма да е под шапката на "Sofia Rocks". Очаквайте още подробности, които ще попълваме текущо в настоящата новина. И IRON MAIDEN, и SLIPKNOT ще изпълнят свои пълни сетове. Организаторите са надяват догодина да успеят да насрочат събитието за някой уикенд, тъй като за втори пореден път то е през седмицата, но сега това е било извън техен контрол. Предстои да бъде обявено друго шоу, което ще представлява същинския "Sofia Rocks" фестивал. Ето и цените на билетите:Терен: 90 лв.Седящи: между 120 - 150 лв.Фен зона: 150 лв.Къмпинг билет: 20 лв. (за палатка, каравана или кемпер)В къмпинга ще има вода и електричество.Паркинг билет: 10 лв.За феста ще има 3000 паркоместа на специално създаден от организаторите охраняем паркинг. Ценните хартийки тръгват в продажба от 12:00 ч. днес, 10 март, в мрежата на "Eventim". Лично шефът на "BEC" спомена пред медиите "Фестивалния гид" на "Metal Katehizis", където хората могат да направят сравнение с цените на другите издания на "Sonisphere", както и европейските фестивали като цяло. Удръжките от цената на билета, които организаторът плаща, са в размер на 32 процента. От там нататък в крайна сметка "чистият" остатък от стойността на билета, с която промоутърът разполага, е много по-малък. Най-оптимистичните предвиждания на "Balkan Entertainment" са за присъствие на 25-30 000 души. Самото място в Банкя няма точно определен капацитет. Преговорите за провеждане на "Sonisphere" на различните стадиони в столицата не са били успешни по ред технически и логистични причини. Железопътният път до Банкя има спирка точно до Хиподрума, която в момента не се използва. Специално за събитието тя ще бъде пусната от БДЖ. Вратите ще отворят в 15:00 ч., началото на концерта ще бъде в 17:00 ч., но феновете ще бъдат допуснати до фестивалната зона и по-рано. Ще участва и българска група, която ще бъде уточнена скоро. Цената на билетите, които ще се продават на място, няма да бъде променяна и ще е същата като обявените стойности по-горе.Източник: 1Order of appearance: Apocalyptica, Mastodon, Alice Cooper, Slipknot & Iron Maiden Редактирано 10 Март, 2011 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mishos85 2 #2 Отговорено 10 Март, 2011 http://zrockbg.com/news_title.php?nid=4327 там смеееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #3 Отговорено 10 Март, 2011 (Редактирано) Аз за 120+ лева ще ям цял месец какви са тея цени Редактирано 10 Март, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 10 Март, 2011 Аз за 120+ лева ще ям цял месец какви са тея цениЗа тези групи цената е нормална . Аз ще се мятам другия месец на Guano Apes и си е 50-60 лв билета, което е нормално. Тук имаш 5 големи групи. Като го разбиеш става по 20 лв на група и концерт минимум 4 часа (така го виждам аз поне). Само да не беше във вторник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 10 Март, 2011 Изобщо не е нормална цената за БГ... миналата година най-евтиния билет беше 55 кинта ... за 8 групи .. и то "групите на групите" ! Цената на билета за Каварна пък беше 90 кинта за 14 групи и 3 дена кеф Сега 90 за един ден ... Комерс .. тфа е положението .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #6 Отговорено 10 Март, 2011 За капак на всичко в Банкя. Не че нещо, ама мисля да се въздържа. И то не основно заради цената, а заради мястото. За тези които не са виждали хиподрума в Банкя, ще кажа че там е голо поле в средата на голямо голо ветровито поле. Само за едно по-неподходящо място се сещам, на хвостохранилището в Кремиковци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #7 Отговорено 11 Март, 2011 Щом е така,и аз се въздържам,миналата година бях и беше много добре,но на това място няма да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове