greenpython 0 #1 Публикувано 6 Март, 2011 Здравейте,имам сивик 1.4 iS и от 1-2 дни ми светна оранжевата лампичка от снимката.Бихте ли ми дали съвет, идея каква може да е причината (причините), за да знам като отида на сервиз да не гледам съвсем като теле?За съжаление нямам опит и познания с колите, затова моля отговорите да са на "по-прост език".А и съм в чужбина, така че нещата се усложняват двойно.А също ако може и кратко описание на червената лампичка)Мерси предварително.http://img822.imageshack.us/img822/6824/p3060020.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #2 Отговорено 6 Март, 2011 (Редактирано) Oранжевата е "чека", т.е. Engine Management Light. Нещо, или някои неща по колата не работят, както трябва. Какъв е проблема ще ти кажат, като ти направят компютърна диагностика.Червената е Airbag - SRS ( Supplement Restraint System ). Имаш проблем с въздушните възглавници. Може да е просто разкачен кабел.Има вероятност заради повредата във вуздушните възглавници да ти свети "чека". Редактирано 6 Март, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mouzes 0 #3 Отговорено 6 Март, 2011 Като гледам колата не е запалена, а е на контакт нормално е червената лампа (srs) да свети за малко и после изгасва. Ако не изгасва червената лампа (srs) въобще, значи проблема е този който ти каза колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenpython 0 #4 Отговорено 6 Март, 2011 Съжалявам за неточното изказване.Червената лапма "SRS" просто исках да разбера за какво се отнася.Иначе след запалването си изгасва.Само оранжевата продължава да свети.Еми ясно.Ще търся тия дни някой сервиз да я видят.Но доколкото разбирам може да се окаже какво ли не по мотора, така ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 6 Март, 2011 http://honda-tech.com/showthread.php?t=1901557 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenpython 0 #6 Отговорено 7 Март, 2011 Мерси за отговорите на всички и все пак искам да уточня за себе си, доколкото разбирам може да се окаже и просто грешка в компютъра, след проверка с диагностика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #7 Отговорено 7 Март, 2011 (Редактирано) Щом сте отскоро заедно прегледаи всички букси под капака !!! Редактирано 7 Март, 2011 от fly-boy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #8 Отговорено 7 Март, 2011 (Редактирано) По принцип жълтите лампи са предупредителни,а червените са за сериозен проблем...... ....защо не откачиш за няколко минути акумалатора,като след това я запалиш недей да даваш газ няколко минути.......... Редактирано 7 Март, 2011 от nag Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове