pikaso906 168 #1 Публикувано 1 Март, 2011 Колеги едвам съм се прибрал.Имам някакъв проблем съединителя отделя но като тръгна да вкарвам първа нещо пречи да влезне лоста.С триста зора бутам първа,яко напъвам.След тва и на другите така все едно нещо му пречи и едвам съм се прибрал. Дали е от съединителя тои си отделя,а като не работи двигателя скоростния лост си влиза без проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) В казанчето има ли течност ?П.П:Гледай това до казанчето за спирачките Редактирано 1 Март, 2011 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 1 Март, 2011 Да аз преди 300км и смених сички консумативи и съединителя чат пат испуска,но държи само тва ,че не му се влиза на лоста. п.п.А колега кажи точно кое казанче е ,че незнам кое да погледна да не е нещо да истича. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #4 Отговорено 1 Март, 2011 Най-малкото от всички възможни казанчета намира се като застанеш пред колата отдясно до купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #5 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) Пуснал съм 2 теми без да искам моля модераторите да истрият това мнение. Редактирано 1 Март, 2011 от pikaso906 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #6 Отговорено 1 Март, 2011 Огледах колеги сичко е пълно обаче сега забелязах друг проблем там зад дросела има едно черно контеинерче дето излизат тръбички и от него стабилно тече бензин какво може да му е ? п.п. колата е Прелиуд 4ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Delev 24 #7 Отговорено 1 Март, 2011 Това е горивния филтър колега,а причината за теча е дефекта дефтунка на една от тръбичките.Или просто иска малко претягане.Поне при мен беше така... Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #8 Отговорено 1 Март, 2011 Дано е за притягане.Скоро го сменях и маистора може да не го е затегнал.А за тия скорости? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 1 Март, 2011 Пробвай дали работи съединителя при напомпване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #10 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) Пробвах и пак си забива и неще да влезне.А влезне ли не хърка както когато я вкарам без съединител.Сякаш отделя достатъчно за да не се трият зъбните колела на кутията,но не достатъчно за да издърпа ограничителите които има на лоста,които явно са сложени за да не вкараш без да искаш някоя скорост без да натиснеш съединителя. Редактирано 1 Март, 2011 от pikaso906 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #11 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) Колеги едвам съм се прибрал.Имам някакъв проблем съединителяОстави съединителя на мира, проблема ти е в някоя от помпите затова неможеш да включиш скорост.P.S Между другото , в последният си пост си писал невероятни глупости. Вземи почети малко за `устройството на скоростната кутия Редактирано 1 Март, 2011 от bleid 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #12 Отговорено 2 Март, 2011 съжалявам за оффа но pikaso906 в Българският език има една буква ю ползвай я вместо "иу" в плелюд и влкючвам моля те !пс: и изтрият се пише със з Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #13 Отговорено 2 Март, 2011 Нямам я тази буква на клавиатурата незнаино защо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове