kytila 249 #1 Публикувано 18 Февруари, 2011 И така моми и момци,както разбирате от заглавието, става въпрос за поредния метъл купон на Сенатора.Условията повечето ги знаят, а който не ЦЪК .Нощувката за петък и събота е 35 лв на човек, а само за събота 20 лв . Датите са 25 и 26 март. Пускам темата за да има време да се организираме. Хижата е запазена засега само за нас. Реда на заемане на стаите става по реда на записване . Пари може да пращате на : IBAN : BG82TTBB94001510011975 Експрес Банк Титулят на сметката: Стойна Донева Донева Засега положението е следното: :dry: Дерзайте 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 19 Февруари, 2011 (Редактирано) Потвърдено и платено за 2 нощувки -за 1 - ♀. Редактирано 19 Февруари, 2011 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #3 Отговорено 19 Февруари, 2011 Аз съм за 2-те вечери в двойка стая - 2ма души парите пускам в понеделник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 20 Февруари, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .... ше гледам тия дни да метна малко кинти за събота вечер ... че къси панталонките ! Ше се радвам зверски да ви вида гадните муцуни на сичкото хеви-метЪл ! Жиляз .. евала за инициативата мен ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #5 Отговорено 22 Февруари, 2011 (Редактирано) Тъй.. на мен се падна честта да обявя - Rust+1, Jimmy, Morridina +1 - за целия купон Бихме искали, ако е възможно, да вземем 2 3-ни стаи, щото с нас ще нанка още един фингърошубрак, ама той още не знае Утре превеждаме парите.Благодарим Редактирано 22 Февруари, 2011 от Morridina Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #6 Отговорено 22 Февруари, 2011 Айде рокаджии СЕНАТОРА зове ,купон до зори с яка музика, с тежка храна и алкохол тип хеви метал и много приятели.Очаквам този ден да се видя с вас.Всички са поканени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #7 Отговорено 22 Февруари, 2011 Положението дотук е следното.Тези, които са платили, са отбелязани. Само да кажа че краен срок за записване и плащане е 15 март.Това е от мене засега. ;) И един поздрав за всички : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ebCvQHXQs0Q 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 23 Февруари, 2011 Да мотивираме леко аудиторията : Hard & Heavy days of Rock Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #9 Отговорено 24 Февруари, 2011 Изпратих ви малко кеш. Миналия път купона беше перфектен, надявам се да се повтори и да е дори по-добре. сий ю деър дудс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #10 Отговорено 24 Февруари, 2011 Добре че Джими педерими ми напомни и аз да метна 70лв Утре трябва да са там . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #11 Отговорено 26 Февруари, 2011 Промените дотук 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #12 Отговорено 27 Февруари, 2011 (Редактирано) 2+1 за 26/27(събота срещу неделя). Плащането мога да направя на 10.03. По мойте сметки 60 лева - ако бъркам поправете ме , както и да помоля за потвърждение. Редактирано 27 Февруари, 2011 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #13 Отговорено 27 Февруари, 2011 Frisko добавен . Сметката е вярна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #14 Отговорено 27 Февруари, 2011 (Редактирано) Вила 1, стая Първа за двете нощувки за 2ма на мое име - БЛАГОДАРЯ Редактирано 27 Февруари, 2011 от nia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #15 Отговорено 27 Февруари, 2011 Получаваш я Айде не останаха 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #16 Отговорено 28 Февруари, 2011 Леко разместване, един записал се и един отказал се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #17 Отговорено 5 Март, 2011 Да повдигна малко темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d_r_tushe 0 #18 Отговорено 7 Март, 2011 ...аз ще пропусна купона... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #19 Отговорено 10 Март, 2011 Колеги, които ми се иска да видя отново, нещо се колебаете...май ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #20 Отговорено 11 Март, 2011 Времето върви, айде група не остана и да се дигни настроението,поздрав с превод http://vbox7.com/play:9c368bea Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
James 13 #21 Отговорено 11 Март, 2011 и аз да ви поздрава в случай ако немога да дойда :S !!! Да се размажете от ядене и пиене и мн тежък Метал a xxaax и Умната с Язовира до вас да не цопне някои с Хондето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #22 Отговорено 12 Март, 2011 Поради технически причини, ще трябва да извърша плащането на място, ако е възможно, ако няма как да стане просто ме отпишете и мен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #23 Отговорено 14 Март, 2011 Както виждате по горе, вече има само 1 свободна стая и леко разместване . При въпроси съм на разположение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #24 Отговорено 15 Март, 2011 Жиляз, 105 лв имаш на сметката от мени - за 3 my муни... едната от тях и тя са зове Жиляз даже :-)... Девойки и девойчовци, давайте да са наговаряме за обурудването, амбалажа и т.н., ве? Нали ше разтърсваме планината... От мен колоните, както обикновено, но пък осил-о-WATелят не е в добро здраве и може би ще съм без него... изгоря светейки, така да се каже... и сигур няма да мога да го съживя до датата... Та - трябва ни бекъп вариант за него? Друго - амбалаж, реквизит и т.н. ? Трябва да почнем да се стягаме, че не остана.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #25 Отговорено 15 Март, 2011 Мога да помогна с бекъп вариант на усилвател : ЕТО ГО . Не съм сигурен обаче дали ще захрани въпросните колони. От към реквизит имам останала една китка от миналия сенатор . За ЕдЕнЕ и пиЙене ако искате вариант да се разберем по вили като миналата година.Купоня иде с пълна сила !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #26 Отговорено 16 Март, 2011 За наше огромно съжаление ... вероятността ние с Конова да присъстваме клони към "-0" , така че ако има желаещи за стаята ... бай Жиляз .. действай !! Ако се случи некфо чудо до тогава ... спането шЪ нии най-малката проблема за ина вечер ! И нека жицата да бъде с вас ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #27 Отговорено 16 Март, 2011 (Редактирано) За наше огромно съжаление ... вероятността ние с Конова да присъстваме клони към "-0" , така че ако има желаещи за стаята ... бай Жиляз .. действай !! Ако се случи некфо чудо до тогава ... спането шЪ нии най-малката проблема за ина вечер ! И нека жицата да бъде с вас ... Не е честно... !Част от моята стая е на ваше разположение. Помислете с Адашката.... Редактирано 16 Март, 2011 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #28 Отговорено 16 Март, 2011 Поради слабия интерес и отказването на Ниа и Иво,се освобождава още една вила. И понеже на 15 потвърдих и дадох капаро за 4 вили, ще изчакам до 18 дали има някой желаещ и ще видя как ще се измъкна от това положение.Поздрави на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #29 Отговорено 17 Март, 2011 Не е честно... !Част от моята стая е на ваше разположение. Помислете с Адашката....Сърдечно ти благодарим Веси ! Силно се надавям да успеем да ти равалим рахатя ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #30 Отговорено 17 Март, 2011 Не е честно... !Част от моята стая е на ваше разположение. Помислете с Адашката....Сърдечно ти благодарим Веси ! Силно се надавям да успеем да ти равалим рахатя ! А дано,трябва да сте там задалжително и искрено се надявам че ще дойдете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #31 Отговорено 21 Март, 2011 Айде не остана. Въпреки, че сме толкова малко, успяхме да издействаме механата само за нас . Това горе е последната версия на стаите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #32 Отговорено 21 Март, 2011 Само ако може да добавя. че ще има 4-ти човек с мене. Той си върви с леглото и оборудването , но все пак ако може да го имаме предвид заради малкото ссвободно място необходимо за легълцето му. Мислех да не го взимам, обаче няма кой тоя път да го гледа Пък и му е време да го включим в обществото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #33 Отговорено 21 Март, 2011 OK няма проблем . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #34 Отговорено 22 Март, 2011 Още 2 дена .... до Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #35 Отговорено 23 Март, 2011 има ли още места? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #36 Отговорено 23 Март, 2011 за колко човека и колко вечери ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #37 Отговорено 24 Март, 2011 Колеги, имам въпрос и молба:1.Въпрос: Някой ще носи ли гориво за скарите?2.Молба: Някой да зареди лед в хладилник. Аз може би ще пътувам по тъмно.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #38 Отговорено 24 Март, 2011 (Редактирано) ф Редактирано 24 Март, 2011 от mаrto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #39 Отговорено 24 Март, 2011 1 Ще заредим лед2. Ще купя дървени въглища3. Марто кво е тва ф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #40 Отговорено 24 Март, 2011 1 Ще заредим лед2. Ще купя дървени въглища3. Марто кво е тва ф Писанието беше за лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове