Jump to content
Jimy

Зов за помощ! Търси се кръводарител А2 Rh(-)

Recommended Posts

Понеже, когато имаме нужда от помощ няма никакво значение ,кой каква кола кара ще ви помоля да помогнете?!Цитирам директно темата от фиат форума!

СПЕШНО се търси кръводарител с кръвна група А2, резус фактор отрицателен (-)! Ако някой е готов да помогне, телефона за контакт е 0894 488 550. Понеже кръвната група е изключително рядка, хората са поръчали кръв от чужбина, но тя не се знае кога ще бъде доставена, а положението е сериозно.Благодаря!Позволявам си да побликувам съобщението тук, защото става въпрос много близък приятел. Преди година загуби баща си, а сега е напът да се случи същото и с майка и...

Ето и директен линк към темата: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=69881Благодарим ви предварително!п.п. ако модовете счетат, че линка е в разрив с правилата , нека го изтрият

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви правила тука става дума за живот :( Жалко че моята кръвна група не съответства ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А има ли вариант, примерно да се даде друга кръвна група / дори и повече / и после кръвна банка да си размени и намери нужната???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много зависи какъв е точно случая и понякога замразена кръв не е подходяща за съответната манипулация, а само не замръзявана върши работа. Най-вероятно за това се търси чрез дарение. Дано успеят да намерят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повдигам темата , дано сме полезни !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм 0 положителна. Ако мога да съм полезен съм насреща. Мисля, че мога да давам на всички.п.п. Сега се сещам, че аз звънях на тези хора сряда и в този момент правиха операцията :) намери ли са си кръв хората.Дано всичко да е наред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...