Jump to content
civicgonemad

Въпрос спрямо лагери

Recommended Posts

Здравейте колеги! След най-много 1 месец ще мога и аз да се похваля с пълна инжекция и В-ТЕК. Преди това обаче ще се ревизира целия мотор, ще се сменяти бутала и сегменти и всички гарнитури че така или иначе тая на картера капе :D . Въпроса ми е... Бяхте ми казвали, че лагерите са на някакви цветови групи... То дано не се налага да се сменят, но ако има проблем ще се изчисти. Та как могат да се сложат други, така наречените ОСРЕДЕНИ / УСРЕДЕНИ (не помня как се пишеше) . Или ето такива някакви : http://www.nolimit-bg.com/category.php?id_category=46 . Макар, че за замисъла ми мисля че и нормалните ще издържат, имам желание за тези рейсинговите които са. Ако имате информация МОЛЯ пишете. Защото за тези цветните ще трябва да ходя в БУЛТРАКО а там цените -> :D . Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

свали ги и ги замери с микрометър ако допуските са в нормите остави ги тях (мое лично мнение ) турбо няма да и слагаш или ще слагаш ?

ако слагаш турбо този въпрос е излишен Публикувано изображение

успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Турбо мен не ме влече... Там Филма е много голям. Аз съм си почитател на атмосферките, а и не гоня много коне. Ако лагерите са наред няма да ги барам ама ако са за смяна какво да правя... 440 лева ЪПСУРД да дам в Бултрако.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти така както си поставил въпроса - "Ако са за смяна трябва да ги сменя само, че няма да дам 440лв за оригинални, какво да правя?" отговора е само един....Слагаш усреднените нашенски лагерчета :lol: Хубаво е да се купи едно нещо наречено Plastigage / Plastigauge, с което лесно можеш да провериш луфтовете по време на инсталация на лагерите и, ако са в нормите посочени в сервизното ръководство за твоя двигател да си свиркаш и да си караш колата с кеф. Филмът започва, ако излизат от нормите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли вариант, в който да шлайфам вала и да сложа осредени на 0.25. Където всички шийки да станат еднакви. И да сложа ACL(примерно) и да си бръмча? Но пак казвам дано не се налага...

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако не искаш оригинални и стандартните не станат друг вариант няма - шлайф и ремонтни на 0.25

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги изникна следния въпрос... Различни ли са лагерите за д16(д16з6 примерно) и лагерите за моята кола д15б2?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги изникна следния въпрос... Различни ли са лагерите за д16(д16з6 примерно) и лагерите за моята кола д15б2?

Много странен тип си ей..... различни са ДА :) Седни един ден запиши си на един лист всички въпроси и питай да ти се дадат отговори :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми питам че ако се налага да сменям лагери да зема рейсингови... ама за д15б2 не намирам... Стоковите ще издържът...

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...