KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 26 Януари, 2011 (Редактирано) Колеги, Аз и още 2-ма големи фенове на филма и на тази марка ХОНДА решихме да пресъздадем част от nego.Моля гледайте и оценявайте My link Редактирано 26 Януари, 2011 от KaJluTaPkO 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #2 Отговорено 26 Януари, 2011 Моято оценка: може да се направи повече,но за начало е станало добре.ПП: Много поздрави на Вин Бензин 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #3 Отговорено 26 Януари, 2011 Ха-ха-ха това е много яко очаквам продължение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #4 Отговорено 26 Януари, 2011 Браво,добре е станало! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #5 Отговорено 26 Януари, 2011 Добре се е получило дано да има продължение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #6 Отговорено 26 Януари, 2011 (Редактирано) Браво Редактирано 26 Януари, 2011 от doggy 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #7 Отговорено 26 Януари, 2011 Уникално е! Сигурно вече 20 пъти го гледам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #8 Отговорено 26 Януари, 2011 Много добре Браво дано спечелите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #9 Отговорено 26 Януари, 2011 Добре са го направили момчетата,браво 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #10 Отговорено 26 Януари, 2011 Много добре е станало,дано спечелите.Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #11 Отговорено 26 Януари, 2011 Как му счупи врата само ;) Бива ли такова нещо за няколко кашона вУиски Евала за труда,яко е станало! Между другото тва бялото купе съм го засичал по Велинград! Поздрави 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #12 Отговорено 26 Януари, 2011 Браво! Свежо се е получило. Трябва ли да гласуваме някъде? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 27 Януари, 2011 Еееее,браво пичове! Супер сте се справили, много се изкефих. Честно казано не очаквах толкова добре! Справили сте се много по-добре от повечето хора, снимащи клипчета, та даже и по-добре от хора, които си мислят, че се занимават с това. Критика винаги може да има, но считайки, че сте го направили просто ей така е велико. Айде, дано спечелите, ако има някакъв конкурс! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #14 Отговорено 27 Януари, 2011 Супер е станало, чакаме още 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #15 Отговорено 27 Януари, 2011 ААААААА Страшно се е получило, очакваме продължението п.п. Абе тоя Вин Дизел как го привлякохте за продукцията 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #16 Отговорено 27 Януари, 2011 Можете да харесате клипчето директно в саита чрез facebook незнам дали ще ни помогне в самия конкурс ,но поне ще се открояваме от другите участници.До няколко дни колегата ще направи цялото клипче с дължина около 4-5 мин което предполагам ще създаде още по ясна представа на това което се опитахме да направим .Просто изискванията на този конкурс не ни позволиха да го направим по-дълго от 60 секунди.А иначе главния мозък на проекта е замислил филм който ще стартира (ако всичко е наред) пролетта .Батката който прилича на Вин Дизел случайно открихме на една бензиностанция понеже работим като разносвачи в пицария и обикаляме бая абе общо взето всичко стана ей така , но пък се получи доста добре Мерси за коментарите очакваите цялото клипче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #17 Отговорено 27 Януари, 2011 ААААААА Страшно се е получило, очакваме продължението п.п. Абе тоя Вин Дизел как го привлякохте за продукцията Не бе, колега, това е Вин Бензин. Четете ги тези надписи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uBocook 7 #18 Отговорено 27 Януари, 2011 Браво на Радостин и компания , успех в конкурса . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #19 Отговорено 7 Февруари, 2011 xD скоро ще има леко разширен вариант на този клип а продължението ще е изненада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Age 17 #20 Отговорено 7 Февруари, 2011 Пичове вие направо ме върнахте години назад когато Хонда наистина си ми беше само мечта, евала за ентусиазма това ни прави живи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #21 Отговорено 7 Февруари, 2011 (Редактирано) Страхотно е станало! Аз лично много се смях, когато тираджията се обръща и оня се крие, и после му чупи врата!! Очакваме и цялото филмче.п.с. качете го в youtube.com и vbox7.com - там ще му се изкефят Редактирано 7 Февруари, 2011 от TuNiNG_MaNiA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #22 Отговорено 9 Февруари, 2011 Евала! Много добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #23 Отговорено 10 Февруари, 2011 Ей,момчета много добре се е получило.....и колегата дето да прай номера с ръчната,май е леко луд да прай такива работи на магистралата!!дори и да е било с малка скорост!и др път като ще правите маймунджалъци на магистралата звъннете насам,аз съм с черно купе,ще стане още по-ефектно!ПОЗДРАВИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #24 Отговорено 10 Февруари, 2011 Евала момчета,клипа е много готин очакваме целия скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #25 Отговорено 14 Февруари, 2011 !!! само бих искал да вмъкна понеже виждам че има ентосиасти и по точно човека с черното купе ... Ще ми трябват актьори за пролетта ! ако има желаещи моля да оставят по 1 телефон на лично за да ги имам в предвид ! благодаря за коментарите ! поздрави от нас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове