Jump to content
KaJluTaPkO

JAMESON Empire

Recommended Posts

Колеги, Аз и още 2-ма големи фенове на филма и на тази марка ХОНДА решихме да пресъздадем част от nego.Моля гледайте и оценявайте My link

Редактирано от KaJluTaPkO
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моято оценка: може да се направи повече,но за начало е станало добре.ПП: Много поздрави на Вин Бензин :wacko:

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха-ха-ха това е много яко :wacko: очаквам продължение :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:wacko: Добре се е получило дано да има продължение.
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:wacko::D;)Браво Редактирано от doggy
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре :wacko: Браво дано спечелите

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре са го направили момчетата,браво :lol:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как му счупи врата само ;) ;) ;) Бива ли такова нещо за няколко кашона вУиски ;) Евала за труда,яко е станало! Между другото тва бялото купе съм го засичал по Велинград! Поздрави

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво! Свежо се е получило. Трябва ли да гласуваме някъде?

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееее,браво пичове! Супер сте се справили, много се изкефих. :rolleyes: Честно казано не очаквах толкова добре! Справили сте се много по-добре от повечето хора, снимащи клипчета, та даже и по-добре от хора, които си мислят, че се занимават с това. Критика винаги може да има, но считайки, че сте го направили просто ей така е велико. Айде, дано спечелите, ако има някакъв конкурс!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ААААААА Страшно се е получило, очакваме продължението :rolleyes: п.п. Абе тоя Вин Дизел как го привлякохте за продукцията :wub:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можете да харесате клипчето директно в саита чрез facebook незнам дали ще ни помогне в самия конкурс ,но поне ще се открояваме от другите участници.До няколко дни колегата ще направи цялото клипче с дължина около 4-5 мин което предполагам ще създаде още по ясна представа на това което се опитахме да направим ;).Просто изискванията на този конкурс не ни позволиха да го направим по-дълго от 60 секунди.А иначе главния мозък на проекта е замислил филм който ще стартира (ако всичко е наред) пролетта ;).Батката който прилича на Вин Дизел случайно открихме на една бензиностанция понеже работим като разносвачи в пицария и обикаляме бая :rolleyes: абе общо взето всичко стана ей така , но пък се получи доста добре :wub: Мерси за коментарите очакваите цялото клипче ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ААААААА Страшно се е получило, очакваме продължението :rolleyes: п.п. Абе тоя Вин Дизел как го привлякохте за продукцията :wub:

Не бе, колега, това е Вин Бензин. Четете ги тези надписи! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на Радостин и компания , успех в конкурса . :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

xD скоро ще има леко разширен вариант на този клип а продължението ще е изненада :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове вие направо ме върнахте години назад когато Хонда наистина си ми беше само мечта, евала за ентусиазма това ни прави живи! :):plane::plane::worthy::worthy::worthy::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно е станало! Аз лично много се смях, когато тираджията се обръща и оня се крие, и после му чупи врата!! :) Очакваме и цялото филмче.п.с. качете го в youtube.com и vbox7.com - там ще му се изкефят :plane:

Редактирано от TuNiNG_MaNiA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей,момчета много добре се е получило;).....и колегата дето да прай номера с ръчната,май е леко луд да прай такива работи на магистралата!!дори и да е било с малка скорост!и др път като ще правите маймунджалъци на магистралата звъннете насам,аз съм с черно купе,ще стане още по-ефектно!ПОЗДРАВИ! :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала момчета,клипа е много готин :) очакваме целия скоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! само бих искал да вмъкна понеже виждам че има ентосиасти и по точно човека с черното купе ... Ще ми трябват актьори за пролетта ! ако има желаещи моля да оставят по 1 телефон на лично за да ги имам в предвид ! благодаря за коментарите ! поздрави от нас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...