Jump to content
Tokyo

Препоръчайте добър майстор за смяна на автостъкла в Пловдив.

Recommended Posts

Здравейте колеги.Спука ми се предния джам на колата имам нужда от подмяна с Нов.Изчетох доста информация и по четенето тук и по форумите на колеги от други марки разбрах ,че не за препоръчване да се ходи в "Кобра", от които има масово оплаквания.Даже в БМВ-форума "Кобра" са в тема за Некоректни сервизи.Масово се оплакват хората от надраскани табла,кожени тапицерий,течащи и шумящи нови стъкла и лошо отношение към клиентите.Не ми се рискува и затова реших да ви питам за добър сервиз в Пловдив за подмяна на стъклото.Разбрах също ,че китайските автостъкла са с доста ниско качество и пречуването на образа (все едно гледаш през лупа),както и неприятното блестене на насрещите фарове нощем било често срещано явление при китайските стъкла.Дайте акъл и за марка автостъкла от които сте доволни.Колата ми не е нова (Сивик 97-ма) и не ми се дават 290 евро за ново оригинално стъкло от Бултрако където задължително сменят всички уплътнения,щипки и лайсни с нови и цената на ремонта наближава 1000лв.Но пък и не искам китайски или турски боклук за 100-тина лева който да ми прави проблеми.Ако някой може да помогне с информация за добър майстор и стъкла в Пловдив ще съм повече от благодарен.Поздрави на всички.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега освен Кобра,другата фирма която знам е Мустанг,намира се като тръгнеш по пътя за село Труд,след надлеза на,първото обращало правиш обратен,и се връщаш обратно гледаш от дясно се пада,намира се в нещо като локално платно,малко по ниско е от нивото на пътя!Отиди там да питаш http://www.mustang-bg.com/ ето това им е сайта звънни да питаш!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп съжелявам за поста не съм прочел,подзаглавието!Извинявам се за офф.. Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли майстор автостъклар в целия Пловдив от който да сте доволни. И никъде ли в Пловдив няма стъкла различни от китайски и турски?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да те препратя към майстор , който може да залепи твоето , ако не е голяма пукнатината . Ако може да ти свърши работа ще го направи , но ако няма смисъл ще ти каже също :D Взима по 1 лв на сантиметър - караш по Пещерско шосе към Прослав и на светофара на Прослав завиваш надясно ( на ъгъла има бензиностанция ЕКО ) след това пътя те извежда надясно към грабната база , но ти продължаваш направо , точно на самия завой е пресечката - преговор на светофара надясно и после направо по малка уличка . Самата уличка я ремонтираха и може още да е разкопана , но се минава като караш бавно разбира се . Самия гараж се намира на 500-600 метра надолу , има вътрешен двор . Ако го няма човека на вратата има телефон , звънни му и ще дойде :) Препоръчаха ми го стъклари , но нямам късмет защото се спука стъклото и излезна ръб :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам го ходих при него той ми каза че не може да ми залепи стъклото тъй като е отлепено от рамката и чука на кухо.Пукнатината ми е по протежението на цялото стъкло вече,а беше само няколко сантиметра като ходих при него.И той ме предупреди,че ще продължи да се пука.Та сега съм се захванал да го сменям,ама явно няма свестен сервиз в Пловдив и качествени стъкла.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да вземеш ще е на късмет ментета има навсякъде. Пробвай в КОБРА на бул.Васил Лебски бившата МОТУТЕХНИКА там ще получиш информация със какви марки работят и за каква гаранция става дума.Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен за Кобрата и Мустанга, аз за никой друг не се сещам. Между другото аз бях в Кобрата преди 3-4 години, бившата Мототехника както казва Генчо и искам да ти кажа че останах много доволен. Да вярно че ставаше въпрос за Ладата (пак предно стъкло), не за Хондата, но пък в крайна сметка, важното работата да е свършена. Нито ми тече, нито нищо, а и го смениха за по-малко от 10 мин. Тогава ми взеха 10 лв., но сега цените едва ли ще са същите. Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имай предвид, че където и да идеш в Пловдив, стъклото все ще е от Кобра или Мустанг, тъй като само те ги внасят - другите магазини и сервизи са им дистрибутори. Шансът да намериш други стъкла (освен оригиналните де) е много малък. Аз сменях предно стъкло при Мустанг преди около година - нищо му няма, съвсем същото си е като оригиналното. Същата кола като твоята - Сивик 97-ма година. Нито криви образа, нито има други дефекти. За Кобрата не знам, но от Мустанг съм доволен

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затвърждавам си отрицарелното мнение за "Кобра" преди 3 дни монтираха стъкло на мой приятел на Волво С40.Когато изсъхна силикона и го изми от талка и прахоляка-ужас цялото криви и усуква образа на хоризонтални черти.Към самия монтаж нямам лоши отзиви добре е монтирано до колкото разбирам.Не шуми при висока скорост и не тече.Обаче криви образа на поразия и особенно нощем все едно всички карат на дълги срещу теб.Още на другия ден моя познат отиде за рекламация.За сега не са го сменили.Но аз няма да го изтърпя това стъкло и 5 мин. все едно гледам през бирена бутилка(е не чак толкова много),но криви доста образа и е супер дразнещо.Особено като се гледа малко под ъгъл.Между другото аз го предупредих за възможните негативи от тези стъкла,но той въпреки всичко реши да монтира при тях тъй като имало и доволни клиенти.Да ама не той ,не е от доволните.Марката на стъклото е HYG. MADE IN CHINA.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей , може и да си го сменил вече , но да споделя преки впечатления от Мустанг в Пловдив на Карловско шосе . Единствено те имаха турско стъкло с всякакви сертификати и Исо-та и най-вече синьо , че се оказа проблем . 2 години гаранция и на стъклото , не само на монтажа . Момчетата си свършиха добре работата , всичо си е по местата , няма одрани елементи или пропуснати оплътнения :D Кобра ги отписах веднага след значителните оплаквания по Форуми от качеството на китайските им стъкла HYG :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...