bate_em4o 55 #1 Публикувано 22 Януари, 2011 От известно време се запалих по покера и цъкам яко.Сигурен съм ,че има и други като мене.Тука можем да си обменяме информация за различните покер стаи и разни други работи.Които е напред с материала, може да даде съвет на начинаещите като мене! И си направих собствен покер клуб в POKER STARS.Та ако има мераклии-да заповядат. - Ако все още не разполагаш с безплатния софтуер на PokerStars, можеш да го свалиш от www.pokerstars.com - Отвори главното лоби, избери раздела за Home Games - Натисни бутона 'Присъедини се към покер клуб' - Въведи номера на моя клуб: 16139 - Въведи кода за покана: sanyobum Това е всичко! След като одобря молбата ти за присъединяване, ние ще можем да играем в Home Games заедно. За подробности прочети www.pokerstars.com/homegames А в неделя 23-ти има турнир. Има си и чат,та ще можем и да си лафим за покера,живота и гаджеатата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #2 Отговорено 22 Януари, 2011 Склоняваш към хазартшегувам се, да имаш много късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 22 Януари, 2011 @bate_em4o - отказвай се, докато е време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #4 Отговорено 22 Януари, 2011 (Редактирано) Склоняваш към хазартшегувам се, да имаш много късметБлагодаря. Разбирам шегата.Ето и тема за разговори.Страното е ,че в България покера се възприема като хазарт.По света май не е така.Все едно големите тенис турнири да са хазарт.Или голфа...или шаха...или турнирите по билярд.... Редактирано 22 Януари, 2011 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #5 Отговорено 22 Януари, 2011 (Редактирано) Склоняваш към хазарт шегувам се, да имаш много късмет Благодаря. Разбирам шегата. Ето и тема за разговори.Страното е ,че в България покера се възприема като хазарт.По света май не е така.Все едно големите тенис турнири да са хазарт.Или голфа...или шаха...или турнирите по билярд.... Миля си..... че щом участват пари и някакъв елемент на риск по отношение на точно тези пари си е чисто и просто хазарт а не спорт ( с който си направил сравнение )Искам да кажа също че не искам да ти опонирам на логичното твърдение което би последвало от твоя страна, че за покера също трябват умения подобно на спорта - което е абсолютна истина, но в спорта факторите риск и пари не стоят на същото място в уравнението Нищо против иначе...... И аз обичам риска. Забравих: искам да кажа и, че по някава причина, някой хора загубват контрол и не след дълго достигат момент в който вече не помнят, че риска е риск само когато е на твоя гръб, не на другите. По това отношение съм свидетел на големи катастрофи- личностни, бизнес, семейни катастрофи, наистина големи...... Помни, че някой от тези хора може да съм Аз, Ти или някой когото обичаш..... Редактирано 22 Януари, 2011 от Red Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 22 Януари, 2011 Напълно съгласен с колегата Red, затова и написах предният ми пост в тая тема Щото и аз съм виждал такива случаи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #7 Отговорено 22 Януари, 2011 Аз съм на друго мнение, който няма акъл в главата все ще се прецака някога дали с покер, дали с наркотици, дали с евофутбол и т.н. Аз съм фен на покера до толкова, че един двапъти в седмицата да играя в интернет. Харесва ми блъфа и "интригата" п.с. пари аз не давам, няма и да дам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #8 Отговорено 22 Януари, 2011 (Редактирано) Аз съм на друго мнение, който няма акъл в главата все ще се прецака някога дали с покер, дали с наркотици, дали с евофутбол и т.н. Аз съм фен на покера до толкова, че един двапъти в седмицата да играя в интернет. Харесва ми блъфа и "интригата" п.с. пари аз не давам, няма и да дам Ми дано да не даваш Редактирано 22 Януари, 2011 от Red Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #9 Отговорено 22 Януари, 2011 Контрола е много важен.Играя от 4 месеца и не залагам някви суми.Сега наблягам на безплатните турнири с реален награден фонд.Печелил съм дребни суми и съм ги губил... И аз имам познати на които хазарта "им е в кръвта" и потъват яко.Идеята ми е за забавление...ако пък падне нещо...супер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #10 Отговорено 22 Януари, 2011 Чакам одобрение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #11 Отговорено 23 Януари, 2011 И аз чакам одобрение - Радо Енев съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #12 Отговорено 26 Януари, 2011 (Редактирано) Няма ли други мераклии? В събота 29.01. от 16 часа ще има турнир ! Редактирано 26 Януари, 2011 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #13 Отговорено 26 Януари, 2011 Следващия нека бъде вечер ако може, че през деня зор работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #14 Отговорено 5 Февруари, 2011 И аз от няколко месеца яко го разцъквам, но с приятели на маса и на по биричка.Иначе онлайн по принцип не играя, но като гледам че тук има мераклий ще направя изключение. Само кажете кога и къде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sankao5 7 #15 Отговорено 23 Февруари, 2011 колега пише ми невалидни кодове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове