слав1912 0 #1 Публикувано 14 Януари, 2011 колеги,имам civic sedan 6 ген.(англичанка) и осветлението на часовника не ми свети(всъщност аз така я купих-не светеща).та въпросът ми е дали моге някой да ми каже как се сменя и дали изобщо е възможно това.благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #2 Отговорено 14 Януари, 2011 Може да ме обвинят в спам, но преди да правиш опити да демонтираш часовника - първо тупни яко върху таблото над часовника. При мен така се оправи "изгорялата" крушка и досега няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hefest 3 #3 Отговорено 14 Януари, 2011 колеги с тупкане не вярвам но нищо не пречи да се опита,сега на решеването на проблема,моя сивик аеродек вти също страдаше от тая болест,лекарството е в часовник втора ръка взет от някои наш любезен колега за около 10-на кинта(+-)цената нее стабилна,според зависиразглобяването е гадно махат се бутоните махасе радиото задалжително и всички други болтове,централните два болтапод капачето което е под ръчната могат да се заядат дори да превъртят и наи накрая цената да стане висока(ново барче)защото игра електрожена заради болтовете,затова не бързаите и не напаваите при сваляне,и внимаваите за зъбчетата които държат двете части на барчето една за друга,иначе като цяло ако няма проблеми с болтовете и винтчетата процедурата нее трудна и в краина сметка ставащ хепи но внимаваите с болтовете,ако не знаете питаите,на драго сърце ще обесня или аз или колегите само за да не минавате по пътя на патилите със чупеневключваики светлините нивото на осветление в часовника пада на половина,да не се плащите че нещо нее наред,поне при мен е така 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kopelence 4 #4 Отговорено 15 Януари, 2011 При мен проблема се реши доста по-просто. Значи вадиш радиото и бъркаш с ръка над него и отвиваш фасунгата. Сменяш крушката, завиваш фасонгата и си готов. Малко е пипкаво и трябва да внимаваш да не изпуснеш фасунгата. Може да си подложиш нещо на мястото на радиото. Смяната става за по-малко от минута и не е нужно да разглобяваш барчета, копчета и т.н. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Havaika 0 #5 Отговорено 15 Януари, 2011 Колегата kopelence е прав точно за две-три минути работа,само трябва да извадиш CD-то или радиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #6 Отговорено 16 Януари, 2011 !!! Намерих и аз отговор на един от моите проблеми. Не знаех, че има лампа на часовника. На моята не светеше от както съм я купил и за това съм си нагласил радиото да ми показва часовник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioka 2 #7 Отговорено 17 Януари, 2011 Виж първо да не е бушон ,на мен ми беше изгорял и затова не светеше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desko 5 #8 Отговорено 17 Януари, 2011 Колега,къде се намира бушона за часовника и ако е изгорял бушона то тогава няма ли изобщо да не работи часовника,а не само да му липсва подсветката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #9 Отговорено 17 Януари, 2011 Както е казал единия колега понякога се оправя като руски телевизор, с удар .В началото и аз така го оправих но след това реших да го отворя и закрепя стабилно.Процеса отнема по малко от 5 минути дори пред магазина експериментирах с различни цветове диоди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове