wishmaster_333 0 #1 Публикувано 9 Януари, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги имам едно питане ако някой може да помогне или поне да ме насочи къде да търся проблема Става въпрос за следното все още си отключвам и заключвам колата с ключа Civic 5gen.Когато отключа шофьорската врата се отключва и пасажерската но когато заключа шофьорската другата не се заключва,а напоследак пасажерската започна от самосебеси да се заключва в движение ако е възможно някой да даде идейка къде да търся проблема. Благодаря предварително Редактирано 9 Януари, 2011 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 9 Януари, 2011 (Редактирано) Темата май е за технически Прегледай буксите на вратите,леко бутваш маншона и ще видиш как се откопчват.Виж как са кабелите,да не би да замасява някъде.Ако всичко там е Ок, се насочваш към контролният модул в шофьорската врата. Редактирано 9 Януари, 2011 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 9 Януари, 2011 при мен проблема беше в пръчките които мърдат копчето виж си ги стегни малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #4 Отговорено 9 Януари, 2011 (Редактирано) най-вероятно ще е от пръчките защото прозвънях всички кабели и проверих всички букси както и модула във шофиьорската врата- всичко е ок Редактирано 9 Януари, 2011 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #5 Отговорено 9 Януари, 2011 (Редактирано) и се извинявам че постнах темата в неправилният раздел... Редактирано 9 Януари, 2011 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGALEX 3 #6 Отговорено 9 Януари, 2011 За да си оправиш проблема трябва да си свалиш кората на вратата и да проследиш лостовия механизъм за заключване дали не се разкачил някъде. Провери си и буксите за захранване от централното заключване за слаба или прекъснала връзка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goderzi 1 #7 Отговорено 10 Януари, 2011 При мен проблема беше в пръчките....механичен.Махни корите и огледай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #8 Отговорено 10 Януари, 2011 Провери за късо или за прекъснат кабел но на отворена и затворена врата. При мен на отворена всичко беше ОК, но като затворя не работеше. Оказа се леко измъкнат пина на буксата от страната на купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 10 Януари, 2011 Първоначално виж дали ти се заключват и отключват вратите отвътре от заключалките При счупена заключалка на шофьорската врата няма да ти работи централното същото важи и за пасажерската врата . Преди месец ми се счупи заключалката на шофьорската врата и централното не работеше или работеше странно , от алармаджиите ми казаха като си намеря заключалка да се върна при тях да ми регулират централното , но не се наложи защото само като си смених пластмасата и закачих пръчките се оправи Вместо да сваляш цялата кора свали само панела до дръжката и заключалката и виж как са пръчките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #10 Отговорено 12 Януари, 2011 Благодаря ви много колеги оправихме го оказа се от пръчките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове