N.Todorov 3 #1 Публикувано 3 Януари, 2011 (Редактирано) Dream never ends .... http://speedhunters.com/archive/2009/06/17/car-feature-gt-gt-mugen-nsx-rr-concept.aspx !!! Редактирано 3 Януари, 2011 от N.Todorov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #2 Отговорено 3 Януари, 2011 На две годинки вече е концепта и е ... прекрасен но уви едва ли някога ще мернем такъв нсх !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #3 Отговорено 3 Януари, 2011 .... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #4 Отговорено 3 Януари, 2011 Е кфо да мернем....тоя сигурно е единствената бройка !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #5 Отговорено 4 Януари, 2011 Dream Never Ends.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #6 Отговорено 4 Януари, 2011 Е кфо да мернем....тоя сигурно е единствената бройка :PЗа сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N.Todorov 3 #7 Отговорено 4 Януари, 2011 Е кфо да мернем....тоя сигурно е единствената бройка За сега Колега 2ра ли ще правиш? :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #8 Отговорено 4 Януари, 2011 Е кфо да мернем....тоя сигурно е единствената бройка ;)За сега Колега 2ра ли ще правиш? ;) Намират се няколко в гаража Нека не превръщаме темата у чат ,че ке ни трепят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #9 Отговорено 4 Януари, 2011 невероятна е просто нямам думи за да кажа нещо!!!!!!!!!!111111111 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #10 Отговорено 5 Януари, 2011 (Редактирано) За мен един стоков NSX, моля.. благодаря Сериозно ли ви харесва на всички? Или просто защото е MUGEN-tuned NSX и по правило дай щото сме фенове да ни потекат масово лигите? Тоя NSX изглежда ОТВРАТИТЕЛНО! Любим цитат от не помня къде по темата: Good job making a very clean, understated, good looking car, look like crap. Редактирано 5 Януари, 2011 от В16А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #11 Отговорено 6 Януари, 2011 На мен ми харесва много интериора.Отзад е гаден, има доста по-добри и сполучливи тунинговани задници.Предницата е много добра.За мотора май нищо не пише.Турбо нсх ще ми звучи добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #12 Отговорено 6 Януари, 2011 По-зле от това не може да бъде . Подигравка с хубавата колица...Нещо ми напомня на тунингован Кадет, особено отзад, браво на дизайнерите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #13 Отговорено 6 Януари, 2011 Да, интериора е убийствен.. говоря за тая задница най-вече, а и не само. Иначе за мотора мисля че пишеше някъде нещо, но само като евентуален horse power, няма информация за направените модификации. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #14 Отговорено 6 Януари, 2011 Да, интериора е убийствен.. говоря за тая задница най-вече, а и не само. Тоя шпойлер честно казано не ми харесва на мене.. много е висок! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5yo 2 #15 Отговорено 6 Януари, 2011 (Редактирано) To тея неща не са сложени за красота. Ако беше някой бмв или опел форум, разбираемо.... Толкова ли не сте чували за Super GT, то и да не сте чували, да бяхте прочели статията поне Редактирано 6 Януари, 2011 от 5yo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #16 Отговорено 7 Януари, 2011 (Редактирано) To тея неща не са сложени за красота. Ако беше някой бмв или опел форум, разбираемо.... Толкова ли не сте чували за Super GT, то и да не сте чували, да бяхте прочели статията поне Да, мерси че ни открехна че "тея неща" не са за красота, то ние мислехме че MUGEN правят визуален тунинг. Ясно е, че тоя концепт е с подобрени характеристики във всяко едно отношение в сравнение със стоков NSX Просто си коментирахме че изглежда като лайно, какво толкова? ПП: За справка виж 458 Challenge - не всеки адски бърз, "само за писта" автомобил, задължително трябва да бъде грозен като компромис! Редактирано 7 Януари, 2011 от В16А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #17 Отговорено 7 Януари, 2011 Ето това също радва =PHonda HSV-10 GT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #18 Отговорено 7 Януари, 2011 (Редактирано) Само на мен ли ми направи впечетление че двигателят е обърнат и разположен надлъжно и изглежда малко по различно! Редактирано 7 Януари, 2011 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #19 Отговорено 7 Януари, 2011 Не само на теб Написано си е точно под снимката на двигателния отсег. Hey but wait a second! What is going on here? The C32B is mounted longitudinally!! Mugen wanted to extend the Super GT connection even further and so turned the engine 90º counterclockwise and mounted it like God intended! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #20 Отговорено 7 Януари, 2011 Уви, със сънища не се живее... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5yo 2 #21 Отговорено 7 Януари, 2011 .............................ПП: За справка виж 458 Challenge - не всеки адски бърз, "само за писта" автомобил, задължително трябва да бъде грозен като компромис! To па егати справката, да беше пуснал баш рейс версията за GT2, дето и тя има пейка отзад.Ясно е, че тоя концепт е с подобрени характеристики във всяко едно отношение в сравнение със стоков NSX public/style_emoticons/default/excl.gif Просто си коментирахме че изглежда като лайно, какво толкова?На мен ми се заяждаше с някого, кво па толкова? Просто реагирате така, все едно за първи път го виждате тфа шасиИ да е грозен, кфо няма да се женим за него Просто всеки си има вкус. На теб ти харесва интериора, на мен пък ми е много цигански. Лищо нично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N.Todorov 3 #22 Отговорено 8 Януари, 2011 Ето това също радва =PHonda HSV-10 GTИ това е брутално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В16А2 41 #23 Отговорено 8 Януари, 2011 5yo Донякъде си прав, поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashkoy 4 #24 Отговорено 12 Януари, 2011 Муген си е Муген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове