Jump to content
kembo

Някой знае ли какво се изисква за еднакъв номер

Recommended Posts

Колеги ,смятам да регистрирам CRX са тези дни в кат и искам номера да ми е същия като на DEL SOL ла някой знае ли каква е процедурата и най-вече дали ти дават веднага номера или се чака! Да поясня ,че номера не е поредни цифри или кой знае какъв просто е обикновен номер и искам да е същия без разбира се буквите на края :drunk:Да поясня ,че колата в момента е с номера БЛАГОДАРЯ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че ти трябва връзка в КАТ. Другия вариант е да следиш до кой номер са стигнали и като дойде твоя номер да се наредиш на гишетата. Това е лично мнение и не съм сигурен на 100% дали съм прав.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябват ти пари връзки и главоболияПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако си платиш в кат всичко става и няма никакъв проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

единият вариант е да изчакаш пак да се завъртят и да стигнат до този номер само че буквите накрая ще са различни. но ще ти трябват познати за да ти го запазят и ще платиш като за смяна на номер само. другия вариант е номер по избор плащаш и поръчваш веднага, мисля че струваше колкото с 4 иднакви цифири към 2к или беше 3к не знам попитай в КАТ и те ще ти кажат.

Редактирано от BlueLude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже какво ме направихте вие и тази държава аз си мислех , че 50-60 лв законно ще ме оравят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

веднъж си купувак номер от Кат и то за 2363 ми взеха 170лвПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боже какво ме направихте вие и тази държава аз си мислех , че 50-60 лв законно ще ме оравят :)

Ха ха ха ха ....не ние те правим.....ти къде живееш???Има и още ама като отидеш да се пробваш ще видиш ква е хавата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даваш ми 2к и щи опраа нещата, докато си седиш пред телевизора :) Цифрата е такава щото не се знае кфо е останало и къв номер точно ти е на сърце 6666, 7777 ... ;) а и по етапния начин ще чакаш с векове... За малко повтарящи се цифри в номера, сумата е в пъти по-малка :) стига цифрите да не искаш да са по твой избор...това всичко ти катери парите...П.С. За много години на всички :)

Редактирано от Petar Petrov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме разбрахте май искам номер СА 3680.. като на другата ми HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме разбрахте май искам номер СА 3680.. като на другата ми HONDA

Ми то този номер е по-труден за придобиване от 7777 например защото те вървят по редПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За номер по желание ще доплатиш +50лв. от нормалната регистрация:) При подаването на документите кажи,че искаш номер по избор,за да ти дадат да попълниш заявление за него;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За номер по желание ще доплатиш +50лв. от нормалната регистрация:) При подаването на документите кажи,че искаш номер по избор,за да ти дадат да попълниш заявление за него;)

:) E това е вече друго нещо БЛАГОДАРЯ за инфото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда плаща се и няма проблем,на места е различно,но не повече от 100лв,вече ако искаш надпис или много цифрри...и цифрата е сериозна 7000 Уева :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

принципа е такъвподаваш \молба\,сега вече искане до началника на КАТ ПП-следва проучване \да не си криминално проявен\,въпреки че на тях дават най-лесно,щото кихат по-вече ,и ако решат,че ще ти дадат-плащаш 25лв без ДДС плюс другите такси и заявления за регистрация и ти предоставят няколко номера да си избереш,но само с цифри,които вървят в момента,твоя СА 3680 ХХ,ако е далече от тези,които вървят в момента-забрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В КАТ Видин преди 1 год. беше 70 лв. ако не е с еднакви или поредни цифри.Оп, намери и ценовата листа :)

Редактирано от MachineMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Лято 2009 във КАТ Варна за номер с три еднакви цифри ( В777ххх) попълних молба и платих 70лв. Дадоха ми три номера с по три еднакви цифри да си избера... и ми казаха ако не си харесам да отида утре ще има нови пет (явно другите два за деня вече бяха дадени) и така докато си харесам. Аз си избрах още първия ден и не съм ходи повече! А за точно определен номер нямам идея как стоят нещата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За СА 444444 официалната цена е 7000 лева на каса и 3000 лева под маса,
за СА 4444 ХХ официалната цена е 1000 лева на каса и 2000 лева под маса,

цените са от преди 1-2 години и са с ДДС ;) ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз за моя стария номер "В 5599 РВ" във Варна през май месец 2008г.платих 50лв.на каса и 50лв. под маса както казва колегата преди мен,като ми дадоха да избирам от няколко номера по-вечето от които бяха с три еднакви и една различна цифра,но аз си исках по двойки.Това е ако имате и връзки в КАТ,защото на няколко преди мен не им дадоха да си избират с коментара,че просто няма номера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...