MAD DOG 445 #1 Публикувано 1 Януари, 2011 Живи и здрави всички които празнуватАз се сещам поне за трима - д-р Конова,Васил Влахов и greenex. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #2 Отговорено 1 Януари, 2011 Айде аз като поздравен и тук да поспамя - да са живи и здрави именниците, наред с всички останали - рожденници и цялото празнуващо Хонда общество!Благодаря, Коко, за поздрава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #3 Отговорено 1 Януари, 2011 Честит имен ден на всички именници! Живи и Здрави да сте всички! Специално поздравявам д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 1 Януари, 2011 Честито на именниците ! Дано са им останали сили от вчера за да се забавляват подобаващо и тази вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #5 Отговорено 1 Януари, 2011 Честито на именниците ! Дано са им останали сили от вчера за да се забавляват подобаващо и тази вечер Челен опит - винаги на именния си ден минавам много "тънко" Всичко живо не ще и да помирише капка алкохол, а до 23 ч. всички са по леглата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 1 Януари, 2011 Да не да имаш габровски корени нещо .. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #7 Отговорено 1 Януари, 2011 Бе уж знам баща ми и майка ми откъде са, ама знае ли човек Освен "наздраве" да кажа, друго не ми остава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #8 Отговорено 1 Януари, 2011 Честито на имениците да са ни живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове