Jump to content
civicgonemad

Основен ремонт

Recommended Posts

Ролката е 12 долара, доставката до БГ е 38 долара...след това такси по митници и тн и колко идва? Колкото да си я купиш от тук, без да чакаш. @RadoslavKZ - нашите ролки са баш от тия :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих заложил само на смяна на сигменти, гумички на клапаните (евентуално и водачи) и биелни лагери. Друго не ти трябва. Раздвижена ролка - да,но само ако ще сменяш главата, или ако ще сгъстяваш.

Редактирано от rulemaker
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ролката е 12 долара, доставката до БГ е 38 долара...след това такси по митници и тн и колко идва? Колкото да си я купиш от тук, без да чакаш. @RadoslavKZ - нашите ролки са баш от тия :D

Значи секи момент да чакам да и изпадат болтчетата.....Стига бе:):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази ролка ще я купувам, че нали ще сменям глава. И се чудя какво да правя в смисъл че евтина... евтина си е ама излгежда добре...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много евтини,бе колега,то бива евтино,бива китайско,ама чак толква....мен лично малко ме съмняват качествата на толква евтини ролки.не правя реклама,но аз си взех от Фаундъра и си работи за сега добре,е не е 12 долара,ама....

Моята по 3 пъти на ден ми се развиват болтчетата :) Добре че съм му хванал цаката и бързо я настройвам :D

Aма нещо няма в ЮК, пък от САЩ ще ти се отчака чакането. По-добре виж от тука да си я вземеш, ако излезе на добра цена.

CivicGoneMad , нищо им няма бе. Що слушаш хора където не знаят :D:D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що разбрах че това с цветовите групи било доста кофти... На всяка биела можело да е различна група... Същото било и с основните... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
sand0 май напразно изписа толкова нещо до сега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не. Добре, че видях тука за тези групи и питах един мой познат който се е занимавал с такъв ремонт инъче не са скъпи частите. Не съм се отказал просто ще се забавя повече. Искам стабилен двигател а не да ми трепера само... да ме е страх да го изрежа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CivicGoneMad ти на ракета носител ли ще го слагаш тоя двигател.Че ако е така ще трябва и клапаните да са титаниеви да издържат на температурните разлики в атмосверата и открития космос .А забравих цвета на такива клапани е по рал-3025 .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

sand0 май напразно изписа толкова нещо до сега ;)

Ти ако знаеш що писане изписа снощи неговият познат в един друг форум, ама сега видях, че тук е регистриран с друг ник, иначе нямаше да си хабя молива .. :)

Преди време пак така имаше голямото писане, докато успея да му обясня, че на предишната кола майсторите са му взели 1200 лв. за "основен ремонт", като на едната шийка на вала бяха сложили някаква по дебела черупка от незнайно какъв автомобил ;) , понеже валът му бил от незнайно каква космическа технология и не подлежал на шлайфане .. А в същото време се продават ремонтни лагери за същият мотор .. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо колега как е :);) . Той онзи ремонт излезна исторически... Ама кофтито е че тоя майстор дето ходих знае и наистина разбира... Ама ако го боли колкото го мързи...;) Ако сте гледали "БОБИ ТУРБОТО" дето се прави на майстор... 1 към 1 спрямо държание.

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой знае ли колко кубика (cc) са инжекторите на д16з6?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екстра! Значи ако купя тоя инжекцион няма да има нужда от 240цц щото са си такива :). Мерси за инфото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тия пари които ще изгориш по добре си вземи двигател от Япония.Малко км Много коне :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко малко пари... И после колко малко БУМАГИ... в КАТ...

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами предпочитам да ги дам и да се опитам да си ремонтирам моя от колкото да обяснявам в КАТ от къде е кацнал двигателя в коша. А и кой ще се навие да ми докара двигател... ТА било то чак от Япония.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от ебай. Демек от Калифорния. Те ги карат от Япния че им е близо. (на другия бряг дето се вика). От там групаж и за 2-3 месеца е тука със документза пред КАТ.А твоята чикия ще си остане 90 коня :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А твоята чикия ще си остане 90 коня :)

Чували сме и сме ги виждали моШните двигатели, така че е малко не уместно да се пишат такива работи....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е въпроса дали да я надува или не. Въпроса е кое може да си позволи човек. Тоя двигател го купуваш за една шапка пари. После даваш още една шапка да ти го докарат. После Още една за монтажа, компове и т.н. После още една за скоростна кутия, те понеже евтини по 800 лв , нищо работа. И сигурно ще му излезе 2500 ?? може ама по 2 . И накрая палиш и двигателя на сол, вдигаш една биела от земята и си правиш сепуко с нея :):D Хубаво е човек да си смени двигателя с по-голям ама да има средства.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бих рискивал с двигател чак от там... А и то е само двигател. Почти гол. А за 900$ мойта доста ще я понадуя. Да не говорм за 2500.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А всеки 1.5 втек ли е VTEC-E? И би ли ми свършила работа глава?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да знае дали гарнитурата на главата е наистина графитена? Д15Б2.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...