No Limit Performance 180 #1 Публикувано 9 Декември, 2010 Става дума за камерка, която се монтира от лявата страна на автомобила и посредством мониторче предава изображението на водача.Някой да си е купувал подобна циганийка и има ли смисъл от нея, т.е. върши ли работа тази камера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 9 Декември, 2010 (Редактирано) Виждал съм монтирано (из Интернет) на едно Subaru, внесено от Япония в Русия. Беше станало много добре. Камерата беше монтирана, като за целта бяха направили някаква отливка за колонката, и беше свързана към монитора на някаква 2 DIN "цвъркалка". Много добре се беше получило. Сега не мога да го намеря, че едни тъпаци ми отрязаха кабела и в момента съм с някакъв безплатен безжичен. Само да ти покажа нещо руско - механично и надеждно. Контакти тук. Хвърли едно око и на целия форум, може да има интересни предложения. ПП А ето и една тема от форума: ЗА ВСИЧКИ КОЙТО КАРАТ С ДЕСЕН ВОЛАН!. Бат' ти Емчо не си губи времето. Редактирано 9 Декември, 2010 от user Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #3 Отговорено 9 Декември, 2010 Става дума за камерка, която се монтира от лявата страна на автомобила и посредством мониторче предава изображението на водача.Някой да си е купувал подобна циганийка и има ли смисъл от нея, т.е. върши ли работа тази камера.Преди години по телевизията даваха репортаж за автомобилите с дясна дирекция. Като интересно решение на проблема с лошата видимост, показаха джипчето на някакъв българин, бивш ИТ-студент на Острова, който си е докарал машината тук. Беше сложил камера в лявото огледало. Вероятно има някъде из родния нет нещо по въпроса. Но все пак камерата е решение само при дневна светлина, щото на тъмно.... с камера.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 9 Декември, 2010 Нали има фарове колега , какво като е тъмно Или иначе вградена камера в огледалото ми се струва голям риск или най-малкото е добре да се защити по някакъв начин от близко преминаващи некадърници и пияни селяндури Готово решение има батеЕмчо колко ефикасно не знам ... Лично аз бих заложил на огледалата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 10 Декември, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 10 Декември, 2010 Става дума за камерка, която се монтира от лявата страна на автомобила и посредством мониторче предава изображението на водача.Някой да си е купувал подобна циганийка и има ли смисъл от нея, т.е. върши ли работа тази камера.Ачо,ако си зад камион и нямаш видимост едвали ще прецениш разстояние ако ще изпреварваш....При по-голяма дистанция и този проблем отпада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #7 Отговорено 11 Декември, 2010 Ле-леее! Стари работи! Колега ,хич не се занимаваи с камерите и телевизорите.След 4-5 месеца шофиране,толкова свикваш,че не ти трябват. Все пак ако решиш да слагаш камера, мисля, че е правилно да е вътре в купето за да не се зацапва от кал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goderzi 1 #8 Отговорено 21 Декември, 2010 (Редактирано) Свиква се и даже си има плюсове,че караш от към канавката Изпреварвам си като пич Редактирано 21 Декември, 2010 от goderzi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RECS 2 #9 Отговорено 21 Декември, 2010 Може да се монтира камерка в лявото огледало и вътре с монитор да се гледа при изпреварване имаше ги в магазините за електроника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове