Dominiko 49 #1 Публикувано 8 Декември, 2010 (Редактирано) Честит празник колеги, живи и здрави, абе който се чуства такъв и той да се счита за поздравен.Мисля това да ми е за последно - 7пъти ми дойдоха в повечко !!! . Редактирано 8 Декември, 2010 от Dominiko 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #2 Отговорено 8 Декември, 2010 Честит празник и успешна реализация на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SEZER 35 #3 Отговорено 8 Декември, 2010 Честито и от мен колеги! И нали знаете че алкохола и висшето образование не прощават на никой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 8 Декември, 2010 Мерси мерси и от мен честит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 8 Декември, 2010 Честит и от мен, аз обаче съм 2-ра смяна на работа и ще празнувам на 11-ти, то тогава ми е и последния изпит 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 8 Декември, 2010 Честито студенти мойта мина сега вия го мислете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #7 Отговорено 8 Декември, 2010 Благодаря! Честит празник и на вас, колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #8 Отговорено 8 Декември, 2010 Честит празник колеги. Пожелавам на всички приятно изкарване на празника и да ви кажа от сега наздраве, че довечера няма да съм в състояние да го направя На мен това ще ми е последния официален 8-ми декември, но мисля близките години да продължа да си го празнувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #9 Отговорено 8 Декември, 2010 Честит празник. Честито и от мен колеги! И нали знаете че алкохола и висшето образование не прощават на никой! Това ми хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #10 Отговорено 8 Декември, 2010 Честит празник и от мен на всички студенти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #11 Отговорено 8 Декември, 2010 Мерси и поздрави за колегите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #12 Отговорено 8 Декември, 2010 (Редактирано) Благодаря колеги. Честит празник и на вас. Редактирано 8 Декември, 2010 от Pep0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове