Jump to content
MYA

да се похваля с новата си HONDA

Recommended Posts

много и се радвам :-) хондата е FR-V 2006 г. има куп екстри, които няма да изброявам (няма да ми стигне мястото :) )повечето колеги знаят за какво бижу говоря :D колата е на 93000 км. K20A9 мотор, има си сервизна книжка и пълнят набор от други документи и тн., доказващи реалните и километри и блестящото и състояние :D ще има и снимки по късно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честита колега,пожелавам ти много безавариини километри и да се слушате взаимно в което не се съмнявам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за новата придобивка и много безаварийни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и много безаварийни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита да ти е колеЖКЕ,със здраве и да те вози навсякъде.Чакаме снимки.Не знам да има друга такава във форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ти е честита новата колица да си я караш със здраве и много любов да си се радвате един на друг много хиляди км. :D и няма да е лошо да ми даваш от време на време по едно кръкче :) п.п. колегата всъщност е колежка и даже е моя жена :D така че приемам пожеланията, те са и за мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита да ти е колеЖКЕ,със здраве и да те вози навсякъде.Чакаме снимки.Не знам да има друга такава във форума.

Искаше да кажеш КОЛЕГА! Пол: Мъж Мъж

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една дама се присъединява към нашия отбор "Хонда гърлс тийм" :angry: Честита Хонда, много безавариини километри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

определено съм жена :angry: ако е показвало, че съм мъж, е било техническа грешка, въпреки че в профила ми пише ЖЕНА :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колежке с много здраве да си я караш и безаварийни киломери ти желая :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е нека да ти е честита да те радва винаги:angry::angry::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

определено съм жена :angry: ако е показвало, че съм мъж, е било техническа грешка, въпреки че в профила ми пише ЖЕНА :angry:
Със здраве да си я караш. :)а на 28 или на 82 си :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито , да си я карате със здраве и много безаварийни..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ти е честита новата колица да си я караш със здраве и много любов да си се радвате един на друг много хиляди км. :P и няма да е лошо да ми даваш от време на време по едно кръкче :P п.п. колегата всъщност е колежка и даже е моя жена :) така че приемам пожеланията, те са и за мен :P

Вие сте мафия :) .Честито и от мен.То от новичка хонда какво по - хубаво има :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със здраве да си я караш колежке милиони безаварийни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е така сме ние - Мафия хахахах, в семейството имаме общо 4 ХОНДИ + мотор за лодка , това прави 5 ХОНДИТа, да спрем с това кой мъж, кой жена, мъжа ми знае най- добре :) :) Хондата ни /най - новата / е супееер, така че .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да ти е честита новата колица да си я караш със здраве и много любов да си се радвате един на друг много хиляди км. :tooth: и няма да е лошо да ми даваш от време на време по едно кръкче :D п.п. колегата всъщност е колежка и даже е моя жена ;) така че приемам пожеланията, те са и за мен :D

Така така, една с налягане и една атмосферна браво и честито!ПП. Имам предвид колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и много безаварийни:beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит на госпожицата(госпожата). :D Дай да видим снимки, че 1 съм виждал наживо и ми изтекоха очите :beer::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси мерси за всички пожелания, ще кача снимки, но сега не остава време за снимане, немога още да сляза от нея :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита колица ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със здраве да си я караш. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...