В.И.Я. 5 #1 Публикувано 1 Декември, 2010 Здравейте! Търся Сивик 6 г. Интересува ме дали хеджбек с 3 врати и 1.4, 90 к.с. е сполучлива комбинация? Моля за Вашето мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #2 Отговорено 2 Декември, 2010 Сполучлива комбинация.. за какво ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В.И.Я. 5 #3 Отговорено 2 Декември, 2010 Динамиката на автомобила ме удовлетворява.Въпросът ми е сполучлив и безпроблемен ли е моторът като цяло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan74 3 #4 Отговорено 2 Декември, 2010 При мен се оказа сполучлива комбинация.За три години съм сменил два тампона и два кормилни накрайника.Другите консумативи не ги споменавам, те са задължителни за всяка кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 2 Декември, 2010 Въпросът ми е сполучлив и безпроблемен ли е моторът като цяло.Това е Honda все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 2 Декември, 2010 Въпросът ми е сполучлив и безпроблемен ли е моторът като цяло.Това е Honda все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #7 Отговорено 6 Декември, 2010 3 врати 1.6 160 коня е по сполучлива комбинация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 6 Декември, 2010 3 врати 1.6 160 коня е по сполучлива комбинация Айде пак се отплеснахме ,хора не всеки търси нещо дет върви .Има мноо дуги фактори при които една кола е полезна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharki 1 #9 Отговорено 9 Декември, 2010 Здравейте! Търся Сивик 6 г. Интересува ме дали хеджбек с 3 врати и 1.4, 90 к.с. е сполучлива комбинация? Моля за Вашето мнениеПреди някой да те е пратил да търсиш из темите, ще ти споделя моето мнение с няколко думи.- Колата е дуракоустойчива; - Ако е поддържана добре няма да ти прави никакви проблеми;- За няколко години съм сменил 1 биалетка и веднъж задните тампони. Но, това не е гаранция (тук чукам на дърво);- Части има. Цената им е въпрос на мнение;- За мен този двигател е слаб, но зависи от очакванията ти към него;- Разходът е "според зависи". Аз вече я карам по-кротко, което в цифри означава 4.9-5.5 на извънградско и 8-10 градско (София).- Според мен колата е шумна, друса и с доста лека задница, но това си е мое мнение.Покупка?: Да, но никога най-евтиното. Защото вместо да я караш, ще я потягаш, както е казал един умен човек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В.И.Я. 5 #10 Отговорено 10 Декември, 2010 благодаря за съветите колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #11 Отговорено 10 Декември, 2010 и аз да споделя мнение от D14A4 , много здрава , безпроблемен двигател и изключително тих при нормално каране.Не може да се каже ,че е самолет но за 1.4 изключително динамичен на 1-2 и 3-а скорост. На високите предавки се представя слабо но е нормално все пак. Въртре е доста по изпипана от предшественика си като удобство (лично мнение) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове