Guest darcosi #41 Отговорено 18 Април, 2006 (Редактирано) аз съм LAN ISP но понеже по цял ден няма какво да се прави и си правя хондата и помагам на колеги ако имат затруднения Редактирано 18 Април, 2006 от darcosi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #42 Отговорено 18 Април, 2006 производство на стоматологично оборудване"АНВИТА"-управител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #43 Отговорено 18 Април, 2006 технолог,програмист и настройчик на металор.машини с цпу 3,4 -5 оси/за предпочитане нови / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #44 Отговорено 18 Април, 2006 Мениджър , отговорник коли , хамалин и какво ли още не в семейната фирма занимаваща се с вснос на испански стоки от фирмите ( няколко секунди реклама ) INOXCROM , SAFTA , Miquelrius , Jordi Labanda , Kukuxumusu и някои други Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #45 Отговорено 18 Април, 2006 Програмист ( ама от тия дето мразят приложен софтуер) с други думи, ровя се по процесори, контролери и тем подобни..... и като остане време, копам по компютрите на хонда и им промивам мозъците п.с. Дани и Приятели, стига оффтопик в тая тема, че ви изядох! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MARTO #46 Отговорено 18 Април, 2006 Експерт "Валутни операции" в Корпоративна Търговска Банка АД .http://www.corpbank.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #47 Отговорено 18 Април, 2006 Компютърна фирма Solytron. Oтдел LAN Сервиз www.solytron.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iXi #48 Отговорено 18 Април, 2006 Програмист - пиша на каквото дойде , в момента на Java и C++ - система за отдалечен достъп. Имам фирма с още 2 - ма, занимаваща се с IP - телефония. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #49 Отговорено 18 Април, 2006 строителен инженер проектирал сам всичко - от къщи и бензиностанции до магазини от рода на "Praktiker" <{POST_SNAPBACK}> Здравейте колега,"Praktiker" може да отпадне, но други глупости - бол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #50 Отговорено 18 Април, 2006 Някакьв си таксиметров шофьор в ОК Супертранс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #51 Отговорено 18 Април, 2006 проект и реализация на електроинсталации -къщи ,апартаменти,заведения и тн .но основно осветление на магазини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #52 Отговорено 21 Април, 2006 Продажба на компютърна техника и периферия. ,в малка и скромна фирма прикрепена към голямото семейство на ДИПЛОМАТ.Падам си по хардуера.През свободното време съм и автотенекеджия - помагам на едни мои приятели,пък и те на мен когато се наложи.от тук оттам се научих и ръчкам и из компютри на автомобили.само като хоби - не за кинти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GReddy #53 Отговорено 21 Април, 2006 Имам частна фирма занимаваща се превоз на катастрофирали автомобили демек ПЪТНА ПОМОЩ.Имам персонал от 1 човек,а той е баща ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #54 Отговорено 21 Април, 2006 занимавам се със газификация по домовете ремент на газови котли (и всякакви газови уреди)и спояване с мед (калйджиата ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #55 Отговорено 22 Април, 2006 още съм ученик,а през свободното време съм битов алкохолик (шегувам се разбира се някой да не си помисли нещо) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #56 Отговорено 22 Април, 2006 Вечен студент (две години повтарям вече )!Топлотехника в МЕИ.Звукозапис в PG Studio гр.Сливен http://www.pg-studio.hit.bg/ Сайтчето е доста старо и не е ъпдеитвано от година-две!През свободното време посвирвам с моята група в някоя друга кръчмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #57 Отговорено 24 Април, 2006 Занимавам се с мобилни телефони, касови апарати, електронни везни и т.н. глупости, когато не карам любимите си Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest triegger #58 Отговорено 24 Април, 2006 Сухо строителство.Окачени тавани сякакъв марка гипсокартон/всичко правя с него/ технологични двойни подове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #59 Отговорено 24 Април, 2006 Чупя колите на хората в едно сервизче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #60 Отговорено 24 Април, 2006 аз съм LAN ISP но понеже по цял ден няма какво да се прави и си правя хондата и помагам на колеги ако имат затруднения <{POST_SNAPBACK}> Наистина помага евала --- -- голям пич Общинарче съм --> инспекторче---> тормозя хотелиери,ресторантьори и др. търговци по комплексите --- бирник Ааааа и от скоро с некой съклубари сме и ресторантьори хонда Варна вече има и заведение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #61 Отговорено 24 Април, 2006 аз съм LAN ISP но понеже по цял ден няма какво да се прави и си правя хондата и помагам на колеги ако имат затруднения <{POST_SNAPBACK}> Наистина помага евала --- -- голям пич Общинарче съм --> инспекторче---> тормозя хотелиери,ресторантьори и др. търговци по комплексите --- бирник Ааааа и от скоро с некой съклубари сме и ресторантьори хонда Варна вече има и заведение <{POST_SNAPBACK}> Дарко на никого не отказва,цял ден го занимавах с глупости като бях в СфАз съм с об6тинар4ето бирни4е- орта4е Като идвате по морето отбивайте се на Свети Константин и Елена "Х-л Корал" кръ4мата под боровете Който ме дръпне на 400м 6е пие бира фром дъ хаус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #62 Отговорено 24 Април, 2006 Охрана и Инкасо в една банка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #63 Отговорено 25 Април, 2006 строителен инженер проектирал сам всичко - от къщи и бензиностанции до магазини от рода на "Praktiker" <{POST_SNAPBACK}> Здравейте колега,"Praktiker" може да отпадне, но други глупости - бол. <{POST_SNAPBACK}> Здравейте колеги На мен малко ми остана да сложа точката, но това уча и работя донякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #64 Отговорено 25 Април, 2006 Мениджър , отговорник коли , хамалин и какво ли още не в семейната фирма занимаваща се с .... Tino го е казал много добре ... My WebpageЗаповядайте, ще бъда максимално полезен Също така имаме фирма която се занимава с покупко-продажба на РС-та и почти всички услуги свързани с ЛАН и интернет Е това си е жива реклама Сега да очакваме ли да ни бъдат обявени тарифите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #65 Отговорено 26 Април, 2006 Аз пък момчета се занимавам с Трудова Медицина /без да се плашите/, което ще рече че правя едни документи, на хора в нужда, с които те се оправят в Инспекцията по труда /оценка на риска, обучения, инструктажи на работници и тн./:D Имам и собствена фирма, която представлява Орган за контрол! меря с едни уредчета електро безопасност, осветление, микроклимат и шум , което ме навежда на мисълта да ви мерна децибелите на каручките на тазмесечната среща /ако не забрава де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #66 Отговорено 28 Април, 2006 Вече трета седмица пъшкам на новото си работно място - в проектния офис на ЧЕЗ България (www.cezbg.com). Едва ли ще бъда полезен на някого с работата си - управление на проекти. Работил съм като проект мениджър и консултант в www.twt-info.com - специална техника и странни проекти, авиоинженер съм по образование, както и автомобилист от Вилхелм Пик, поназнайвам и нещо от компютри... абе с две думи: като от много неща разбираш - нищо не става от тебе Освен това правим с един приятел сървър с факс и глас по IP, е-мейл и файлов едновременно, с органайзър и сума ти екстри + WAP, ГСМ гейтуеи и всички тунинги в комуникациите (Само за хора с логон нейм и парола ;), поръчкови неща - хард- и софтуер... (между другото този мой френд също като 1нет се занимава със супер, ама супер странни хардуери - препрограмира конзолни игри и странни процесори и стари EPROM - не на ПЦ-та и не мога сега да се сетя още какви екзотики прави, бил един от малкото живи разбирачи на асемблер и прочее... страшен е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kkk #67 Отговорено 28 Април, 2006 Здравейте и от мен колеги, яка е темата и наистина е полезно да се знае кой с какво се занимава за да може и да си помагаме.. Имам студио занимаващо се с ТВ, Видео и тнт. Режисьор съм на разни продукцийки, предавания, реклами и музикални клипове. Снимам и много от концертите които се правят в BG. Замислил съм едни кратки серийки в които мисля, че ще бъде адски яко да сеснимат и най-добрите коли от клуба.Но всяко нещо с времето си.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #68 Отговорено 29 Април, 2006 Здравейте и от мен колеги, яка е темата и наистина е полезно да се знае кой с какво се занимава за да може и да си помагаме.. Имам студио занимаващо се с ТВ, Видео и тнт. Режисьор съм на разни продукцийки, предавания, реклами и музикални клипове. Снимам и много от концертите които се правят в BG. Замислил съм едни кратки серийки в които мисля, че ще бъде адски яко да се снимат и най-добрите коли от клуба.Но всяко нещо с времето си.. <{POST_SNAPBACK}> Значи ще участват най-добрите коли. Че то лоши има ли? Да позная ли, че твойта е от тях Нищо лично но не мисля че има добри и лоши ХОНДИ Но може да пуснем тема който мисли чи неговата Хонда не е добра да каже да се знае Ще е хубаво да се снимаме всички заедно както преди имаше едни идеи колите да са в определена форма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #69 Отговорено 29 Април, 2006 аз работя в сферата на мебелите,правя мека мебел.да ви е удобно да си гушкате половинките...... ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zag #70 Отговорено 30 Април, 2006 "тъп, не толкова гаден" сис-админ N2 в ПроКредит Банк айде вече заформихме отбор на работещите на ъгъла на Ботев и Сливница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #71 Отговорено 30 Април, 2006 Аз съм от другите бирници - застрахователите!Директор съм на клон на застрахователна компания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jazza #72 Отговорено 30 Април, 2006 Aз съм прос пубер и за сега не бачкам --- цял ден спа кат пор, а и мириша на такъв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jazza #73 Отговорено 30 Април, 2006 Aз съм прос пубер и за сега не бачкам --- цял ден спа кат пор, а и мириша на такъв <{POST_SNAPBACK}> Това е лъжаа и измама докато си свалях кутията на Джазза и оня глупавия тънтурест съклубар Group4dam ми е писал от профила!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #74 Отговорено 1 Май, 2006 Възможно е, ама искаме доказателства Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80 #75 Отговорено 1 Май, 2006 Аз имам частен бизнес,давам строително фасадно скеле под маем и изваршвам монтаж и демонтаж на всякакво скеле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest arsen #76 Отговорено 1 Май, 2006 Аз съм газов техник по професия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest churchil #77 Отговорено 1 Май, 2006 Аз съм студент във ВИАС Архитектура 3 година и работя в архитектурно бюро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bvo #78 Отговорено 1 Май, 2006 Мениджър Продажби - "Кълвача Инженеринг" АДКЪЛВАЧА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #79 Отговорено 5 Май, 2006 Е..май и моят ред дойде... строителен инженер, работя в нов завод за стоманобетонни сглобяеми елементи Europrefabricate (който е 50% италианска собственост), но се занимавам с проектиране на фасади и покриви в момента. Правим Кауфланд София, Варна и разни други "халета" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #80 Отговорено 8 Май, 2006 (Редактирано) БТК , за тебе е Пазете се ,че Любо прелита ниско ))) Редактирано 8 Май, 2006 от icho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове