Guest iSpider #81 Отговорено 9 Май, 2006 на EN: Software engineerна БГ: прос програмис (за веб-а на всичкото отгоре) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #82 Отговорено 10 Май, 2006 Да си кажа и аз. Специалист продажби автомобили TORINO MOTORS ( IVECO)Пресен, Пресен.До скоро бях продуктов мениджър във фирма занимаваща се с производство на кабели за свещи за автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #83 Отговорено 11 Май, 2006 Администратор-склад в куриерска фирма "Европът"(бивш куриер и прекъснал студент ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #84 Отговорено 11 Май, 2006 Продажба, ремонт и т.н. на компютри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_pr #85 Отговорено 13 Май, 2006 Занимавам се със железа или по скоро ги разкроявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #86 Отговорено 13 Май, 2006 (Редактирано) Аз съм мениджър в отдел инвестиционни проекти в една компания MSM Ltd.базирана в Милуоки,Уискънсин. А в "свободното" време доработвам вътрешен финансов контрол.Нещо няма много време за сън,но ако някои от клуба е в щатите на бригада наоколо или има път насам нека пусне един мейл на rali.ralchev@gmail.com. Би ми било приятно да изпием по някоя бира. Редактирано 13 Май, 2006 от raldo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest insane #87 Отговорено 14 Май, 2006 Алъш-вериш... Основно с компютри, периферия и аксесоари, услуги. Решавам разни странни и необясними проблеми с хардуера и главно с продуктите на Microsoft (Micro&soft ). ЗАСЕГА в чужда фирма, но "тая година завод за полупроводници, догодина за цели проводници" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jivaka #88 Отговорено 14 Май, 2006 Производство и монтаж на pvc и алуминиева дограма - абе работник и още нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_fighter #89 Отговорено 15 Май, 2006 (Редактирано) всичко свързано с GSM-i- покупка,продажби,цени- всичко(консултантче) само че не казвам в коя фирма че е известна.......а и ако някои иска да си прави или пребоядисва таблото на Хондата да свирка....вече със затворени очи го правя....(специализирал съм се за 5-та ген.) Редактирано 15 Май, 2006 от street_fighter Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doggy #90 Отговорено 21 Май, 2006 Еми аз работя като автотенекеджия и бояджия,с двигатели(само по моя прелюд)заповядайте ако имате проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Diado Mraz #91 Отговорено 23 Май, 2006 Хайде и аз да попълня "порочният" списък на "проклети" ИТ-таКато цяло го раздавам "прост" програмист (най-вече бази данни - дизайн и оптимизация, на някакви организацийки като ЕЦБ ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #92 Отговорено 23 Май, 2006 (Редактирано) Хайде и аз да попълня "порочният" списък на "проклети" ИТ-та Като цяло го раздавам "прост" програмист (най-вече бази данни - дизайн и оптимизация, на някакви организацийки като ЕЦБ ). <{POST_SNAPBACK}> А по Коледа и подараци раздаваш , налиии Редактирано 23 Май, 2006 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest viro #93 Отговорено 23 Май, 2006 Авто и офис аларми , видео наблюдение, контрол на достъп .Проектант на ел. инсталации ,ограничена правоспасобност.Релейна автоматика и контрол на физични величини.Техническа поддръжка в едно 5 звездно хотелче и т. н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nencheff #94 Отговорено 24 Май, 2006 Айде като за първи мой пост в този форум, ще започна от тук 3 поредни лета бях като оператор в и-нет зали, после като дизайнер в една рекламна къща в Русе "Mad House", после като уеб дизайнер в друга фирма, а сега .. мъча се да се дипломирам в Русенския .. за съжаление без голям успех .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Diado Mraz #95 Отговорено 25 Май, 2006 А по Коледа и подараци раздаваш , налиии <{POST_SNAPBACK}> Хо-хо-хо само на деца, които слушкат и карат Хондите си без да превишават ограниченията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #96 Отговорено 25 Май, 2006 (Редактирано) еми кво да ви кажа ние сме двама братя Мартин/със Сивика/-занимавам се със вино/winefocus и Деян/с Кончертото- готвач/ еми тва е <{POST_SNAPBACK}> за през лятото съм в Слънчев бряг /главен готвач в Cacao beach като минавате свиркайте Редактирано 25 Май, 2006 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda #97 Отговорено 26 Май, 2006 Айде и аз да се запиша аз пък съм тъп интернетаджия прекарвам интернет ггбит в пловдив ако няой иска да свирка а и чат пат пътувам из България шофьорче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #98 Отговорено 26 Май, 2006 Ето колко е полезна темата! Търсех такъв човек от ггбит! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков #99 Отговорено 26 Май, 2006 (Редактирано) Поддържам банков софтуер. Редактирано 26 Май, 2006 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda #100 Отговорено 26 Май, 2006 Ето колко е полезна темата! Търсех такъв човек от ггбит! <{POST_SNAPBACK}> хахаха давай адреса и да пращам колегите ако има мрежа там при теб да те варзват пак и ако си в мойте кварталчета да идвам аз направо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #101 Отговорено 26 Май, 2006 Ето колко е полезна темата! Търсех такъв човек от ггбит! <{POST_SNAPBACK}> Майна пичовете нямат грешка страшно съм доволен от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #102 Отговорено 26 Май, 2006 Преди с ремонт на мотокари и електрокари. Сега студент ТУ- София филиал Пловдив Транспортна Техника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #103 Отговорено 27 Май, 2006 архитект <{POST_SNAPBACK}> Охо, колега И аз съм почти архитект, преддипромен проект правя сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #104 Отговорено 27 Май, 2006 Аз съм студент във ВИАС Архитектура 3 година и работя в архитектурно бюро. <{POST_SNAPBACK}> Още един колега! Май архитектите си падаме по Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #105 Отговорено 28 Май, 2006 Ми аз пък бачкам охрана в банка "МКБ-Юнион Банк" предполагам почти никой не я е чувал, но сме известни с това че всички ходили или пробвали да отидят до Америка или Канада минават през нас да ги ръснем по една таксичка а и с тъпата си реклама с едно колело за петима кретени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #106 Отговорено 28 Май, 2006 "МКБ-Юнион Банк" предполагам почти никой не я е чувал, но сме известни с това че всички ходили или пробвали да отидят до Америка или Канада минават през нас да ги ръснем по една таксичка а и с тъпата си реклама с едно колело за петима кретени <{POST_SNAPBACK}> Не е ли по-известна,че представлява CitiBank в България. съжалявам за офф/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #107 Отговорено 28 Май, 2006 Не е ли по-известна,че представлява CitiBank в България. <{POST_SNAPBACK}> Ами ако тряа да сме точни е най-известна с едно от най-ниските заплащания в бранша, колега Ивайло Петков мисля че ще ме подкрепи в тази теза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petar #108 Отговорено 30 Май, 2006 Аз пък продавам шкафове Ритал,клеми Ваго и окабеляваме всичко. www.rim-bg.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #109 Отговорено 3 Юни, 2006 Аз съм рецепционистче на Златни Пясъци, понеже ми допада за лятна работа, а и да си карам Хондата-D14A2 до работа е супер. Зимата зарибявах хората за единия ни мобилен оператор(по-честния) . За тази ще му мисля. Мисля да уча, че времето минава. Honda е причината да искам да шофирам, между другото имам книжка от 6 г., а я направих преди месец. Само заради Хонда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #110 Отговорено 5 Юни, 2006 Аз като гледам тука сте все програмисти или проектанти Аз бачкам в една шивашка фирмичка като.... малко е сложничко..... правим покрития за валяци, а иначе по образование съм полиграф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rangi #111 Отговорено 6 Юни, 2006 Занимавам се с автобояджийски и тенекиджийски услуги ако някои има проблем да свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #112 Отговорено 6 Юни, 2006 Занимавам се с автобояджийски и тенекиджийски услуги ако някои има проблем да свирка <{POST_SNAPBACK}> колега имаш лично съобщение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #113 Отговорено 8 Юни, 2006 аз съм универсален програмист (пиша на Python и C++ , + OpenGL)хардуерист(опддържам служебните компютри и купувам и сглобявам нови)шофьор(разхождам колежките по обекти)студент(7-ма година 3-ти курс физика)шеф на софииския офис на Винтех ООД (аз и жена ми работим там , демек тя ми е подчинен на работа ,но офиса е удома ,а тя е шеф вкъщи )син на тате(тате е шеф на главния офис във Варна демек ,дефакто и деюре собственик на фирмата) www.vintech.bgпрез свободното време( с бате правим content-management-site-ове)и накрая но не на последно място съм голям ама голям гамеркофти работаP.S.с някой от вас програмери или поне с вашите шефове може да съм се засичал на кратките и така забавни сбирки на БАИТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #114 Отговорено 8 Юни, 2006 Колеги аз работя на голф игри6тето в с. Равно поле казва се Света София там работя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zhivko #115 Отговорено 12 Юни, 2006 ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР СЪМ ПРОДАВАМ ПАЛМОВИ МАСЛА,КОВЕРТЮРНИ МАСЛА,КАКАО НА ПРАХ НА СЛАДКАРСКИ ЦЕХОВЕ И ПРЕДПРИЯТИЯ,ДАВАЙТЕ КЛИЕНТИ ЧЕ ДА ИМА ЗА НОВА ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest delineator #116 Отговорено 12 Юни, 2006 И аз съм архитект..Колко станахме бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Max77 #117 Отговорено 12 Юни, 2006 до 2003 г. лейтенант към ВВС,а в момента работя в Стантек(компютурни системи) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #118 Отговорено 13 Юни, 2006 Поредния "NeRd" в уеб хостинг компания бачкам. Ръчкам по хостингите на клиентите и им помагам да си оправят кашите Tuk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest poliqka #119 Отговорено 13 Юни, 2006 декори за всяка телевизия http://www.kapiteldesign.com/ ,пазене от кат,сноуборд ,ветроходство и по неволя менагирам хотелче в родопите- село зорница със супер рали/картинг/ път до него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #120 Отговорено 14 Юни, 2006 Внос на автомобили, мотоциклети, камиони, резервни части за тях (предимно употребявани) от Австрия и Германия, или кой каквото си поръча. Транспорт на автомобили и пътна помощ за страната и чужбина. През свобоното си време мотоциклети и тунинг на Хонда. А телефона ми е 0898 668 247 Александър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове