ADH-Honda 773 #1 Публикувано 17 Април, 2006 Преди време имаше предложение за такъв тип тема, но така и никой не се "престраши" да я направи Та, целта на темата е всеки с "две думи" образно казано, да сподели какво работи, с какво се занимава. По този начин, можем да си бъдем един на друг полезни, може да се опознаем един други го повече, пък и не на последно място - сплотява се колектива (то алкохола го сплотява и по-добре де, ама) 3 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #2 Отговорено 17 Април, 2006 (Редактирано) Ние двамата с брата сме програмисти. В момента бачкаме за Portellus, Inc. (http://www.portellus.com) - абе с две думи правим софтуер за кредитни институции в САЩ. Редактирано 17 Април, 2006 от lz2lps 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #3 Отговорено 17 Април, 2006 Продажба и сервиз на GSM апарати,СОТ 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #4 Отговорено 17 Април, 2006 занимавам се с продажба на камиони - Iveco, цялата гама 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #5 Отговорено 17 Април, 2006 (Редактирано) аз работя като стругар и през свободното време съм в един сервизправя колелата на влоковете Редактирано 17 Април, 2006 от atanasbe 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sofix #6 Отговорено 17 Април, 2006 аз работя в western union и в обменно бюро. работя с пари но чужди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #7 Отговорено 17 Април, 2006 Аз работя в Gameloft (фирма за java игри за мобилни телефони) а преди това имах магазин за GSM-и с който сега се занимава брат ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #8 Отговорено 17 Април, 2006 Аз пък сплотяват хората барман съмЕто и сайтче на мойто заведение http://www.motto-bg.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 17 Април, 2006 аз си имам ресторант "ГРАДИНА СЛАВИЯ" това е официално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #10 Отговорено 17 Април, 2006 GSM сервиз-хадруеър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #11 Отговорено 17 Април, 2006 (Редактирано) Работя в търговска фирма за нимаваща се с:Лагери - BG, FAG, NSK и др. Семерини - BG, CR Ремъци - Bosch, Roulands, Optibelt, Barum и др.Филтри - Donaldson, Bosch, Fleetguard, Filtron, MANN,Filtron,BG и др. Масла - Chevron, Oleoblitz, Shell и др. Лепила, Силикони - Loctite, PermatexП.П. То малко като безплатна реклама се получи ама се надявам да ме извините. Редактирано 17 Април, 2006 от NCN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #12 Отговорено 17 Април, 2006 Ми аз съм моряче по река Дунав и 4-ти курс КСТ в Русенския. Като завърша ще си търся нещо с компютри да се занимавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #13 Отговорено 17 Април, 2006 Аз ТЕСТВАМ софтуер за телефонни/мобилни оператори... и по-точно такъв който засича измамите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #14 Отговорено 17 Април, 2006 За момента....Зам. У-л на "Билла"-Стара Загора !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #15 Отговорено 17 Април, 2006 медицинска и стоматологична техника, изп. директор на АД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #16 Отговорено 17 Април, 2006 (Редактирано) еми кво да ви кажа ние сме двама братяМартин/със Сивика/-занимавам се със вино/winefocus!!! и Деян/с Кончертото- готвач/http://www.palette-bg.com/еми тва е Редактирано 17 Април, 2006 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #17 Отговорено 17 Април, 2006 "тъп, гаден" сис-админ в ПроКредит Банк !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #18 Отговорено 17 Април, 2006 "тъп, гаден" сис-админ в ПроКредит Банк <{POST_SNAPBACK}> Я ама ти си комшия по бачкане май!!! Аз съм МЕХАНИК в Алианс Ауто (намира се на кръстовището на Ботев и Сливница) официален представител на Dacia за София Да пиеме кафета през обедните а???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #19 Отговорено 17 Април, 2006 Консултант "Управление на човешките ресурси" в KPMG Bulgaria - www.kpmg.bg !!! Организация, продуциране и други неща свързани с културни събития - www.harmonymedia.net Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny #20 Отговорено 17 Април, 2006 админ. в нет зала,но по принцип студент по музика! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #21 Отговорено 17 Април, 2006 Аз както се досещате съм DJ !!! ...това лято в Pr.Club на Златни Пясъци ..а зимата съм в Банско ... там се занимавам и с уроци по Snowboard Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jonini #22 Отговорено 17 Април, 2006 Most Computers - изпращам стока из България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sezen #23 Отговорено 17 Април, 2006 Снабдител във фирма за хлебни и сладкарски изделия www.georgeslagarde.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #24 Отговорено 17 Април, 2006 Аз както доста от вас знаят съм живото застраховател в ALLIANZ България.Застраховам всички на ред. Кой е следващия? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone22 #25 Отговорено 17 Април, 2006 аз професионално се занимавам с тунинг, автобояджиство и ровене по двигатели с цел да са по перфектни в отно6ение на работа и мо6ност абе с две думи правя колите бьрзи и хубави понякога ако има желае6ти и уникални на вид !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #26 Отговорено 17 Април, 2006 !!!Аз продавам всякакви луксозни аксесоари/дрехи/обувки/парфюми ... мъжки дамски.Висок клас с 2 думи : запалка - средно 1200лв ; писалка 700лв ; обувки спортни около 6-700лв ;официални 600-1800лв; кожени якета м/у 3 и 4 хиляди лв ; фанелка 280лв .... парфюмите са интересни също .. там нещата са поносими вече - около 100лв се въртят 100мл разфасовка за съфорумци правя и много хубави отстъпки в случай че искат да подарят на жената или на себе си нещо хубаво то и мойто малко като реклама май прозвуча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #27 Отговорено 17 Април, 2006 Аз се занимавам със строителство.Допреди 2 години с промишлено а в момента и със жилищно.Собственик съм на строителна фирма и съдружник в още 2.Имам и хонорарна дейност към други фирми"Управление и организация на сложни строителни обекти и инфраструктурни проекти" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #28 Отговорено 17 Април, 2006 архитект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #29 Отговорено 17 Април, 2006 Аз пък съм милиционер в КАТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #30 Отговорено 17 Април, 2006 Е аз след Хронос малко като петънце в локва съм студент в ТУ-София Топло и Ядрена Енергетика, отделно се занимавам с автомобилно и имуществено застраховане към една брокерска къща, а най ми е по душа тези дни, че работя във фирма за отопление (проектиране и изпълнение), за коли няма да говоря, то тук няма човек дето да не го влекат колите!Айде със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #31 Отговорено 17 Април, 2006 Аз съм мениджър в една варненска фирма Делфин-3, която като цяло има доста широк спектър на действие. Аз специално се занимавам с компютърните истории и нещата пряко или косвено свързани с тях. Фамилията имаме къща в Несебър и малко заведение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GT 4G #32 Отговорено 17 Април, 2006 Аз работя в Института по електрохимия и енергийни системи към БАН. Занимавам се с изпитване на катализатори за получаване на водород, горивни клетки и електролизьори. Предстои ми през юни изпит за докторант в същия институт. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ikurtev #33 Отговорено 17 Април, 2006 за тъпите усери съм сис админ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #34 Отговорено 17 Април, 2006 Опитвам се да се занимавам само с HONDA но и други японски правим.Автосервиз,ГТП,Автоклиматици,Автомивка,Диа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #35 Отговорено 17 Април, 2006 еми кво да ви кажа ние сме двама братя Мартин/със Сивика/-занимавам се със вино/winefocus и Деян/с Кончертото- готвач/http://www.palette-bg.com/ еми тва е <{POST_SNAPBACK}> Кой е тоя деян то сме колеги с него........заведенията ни са на една фирма. Да му казеж като минава през мотто да се обажда на бара-бирата от мене малък е света п.с.поздрави на Бироликс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #36 Отговорено 17 Април, 2006 еми кво да ви кажа ние сме двама братя Мартин/със Сивика/-занимавам се със вино/winefocus и Деян/с Кончертото- готвач/http://www.palette-bg.com/ еми тва е <{POST_SNAPBACK}> Кой е тоя деян то сме колеги с него........заведенията ни са на една фирма. Да му казеж като минава през мотто да се обажда на бара-бирата от мене малък е света п.с.поздрави на Бироликс <{POST_SNAPBACK}> Ми той днес на ОМВ задаваше абсолютно същия въпрос а брат му ви носи виното ,хехех Тинки, сложи си една снимка в профила за да те знаем кой си и да додем на по бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #37 Отговорено 17 Април, 2006 От няколко дена съм Кадрови Войник - демек Нинджа и като съм наряд ще може да спите голи - ще знаете , че аз ви пазя а иначе сега ще завършвам средно-специално "технолог програмист на системи с ЦПУ" а живот и здраве от другата година да запишем и едно задочно по Компютърни системи и технологии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gandalf #38 Отговорено 18 Април, 2006 строителен инженерпроектирал сам всичко - от къщи и бензиностанции до магазини от рода на"Praktiker" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest skotie #39 Отговорено 18 Април, 2006 Програмист в една фирма с име ЕСРИ България. Занимаваме се с географски информационни системи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #40 Отговорено 18 Април, 2006 зам.директор на подуправление в Чистотатано основно карам камиона, докато чааветата закачат кофитеа в истинския живот съм просто програмист Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове