doktora_stz 0 #1 Публикувано 23 Ноември, 2010 Здравеите колеги искам да споделя един проблем които имах със един копувач от форума днес,ника му е chavdarec,та колегата си търси датчик за абс на акорд аз му казах че имам от прелиуд и съм продавал и знам че стават със леко преправяне във захвата но и аз незнам точно какво.И се договорих ме да му го пратя да го пробва и ако не му върше работа да ми го върне,така пращам аз със опция да види пратката преди да плати тои ми звани и казва че нестава защото е къс кабела,аз му казах ,че не е проблем да го среже и одължи със неговия и ако нестава пак да ми го върне срязан.И ето къде е проблема колегата ми звани следобяд и ми казва ,че датчика неставал защото триел по гривната на абса му и чак като карал стържело аз му казах че явно там е проблема със захвата за които знам аз при положение ,че е станал на дупките идеално трябвало е да се премери височината на единиат и на другият датчик и да се подложат шаибички под моя но пича е сложил датчика стегнал го е даже без да завърти гумата да провери дали не опира и е трагнал да го пробва.След явният неоспех ми го връща обратно без право на оглед аз отивам да си го вземам от офиса и виждам че я нема тази опция звънах му да се обади там кадето го е пратил и ми пусни опцията виж преди да платиш и го предопредих,че око го е повредил няма да го взема.Така след оглед на пратката установявам,че четеца е изпелен и усукан на страни и му казах че няма да го взема,тои ми каза,че несъм бил коректен.Според вас кои е прав аз му пратих здрав датчик казах му че може да среже кабела но не да го повреди и да ми го варне.Доколкото разбрах темата е за тук ако съм сгрешил моля администраторите да ме извинят и сторят каквото сметнат за добре със темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 23 Ноември, 2010 Ами щом ти си го пратил здрав, а той ти го е върнал счупен си в правото си да не го вземеш обратно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #3 Отговорено 23 Ноември, 2010 Така, както го описваш, си прав, но най-добре и другият участник в сделката да дойде да изкаже неговата гледна точка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #4 Отговорено 23 Ноември, 2010 Абе другия и да се изкаже май все тая при положение, че не го е експлоатирал както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #5 Отговорено 23 Ноември, 2010 аз преди време го ядох сащия с един колега от русе само че с табло от 3 генерация,колегата се казва НИКОЛАИ КОФУДАКИЕВ не му знам ника , но му варнах парите вапреки че не ми прати даже и моето табло ами некво друго. Както и да е да знаете ко пазарува от вас този колега е много коректен но в ИЗМАМИТЕ, успех дано се разберете но за мене е прав продавача а не този дето е повредил стоката и иска да го метне,що не му го е пратил с опцията да го види преди да го вземе обратно продавача сещате ли се; ИЗМАММАААА и ко ли си вика ще го преметна, гнус ме е да помисля кви хора има да се излагат на показ. ОЩЕ ВЕДНАЖ НА КОЛЕГАТА ПРОДАВАЧ ТИ СИ В ПРАВОТО СИ ЩОТ ЗНАЕШ КВО СИ МУ ПРАТИЛ И АЗ КО САМ НА ТЕБ НЕМА ДА МУ ВАРНА НИЩО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #6 Отговорено 24 Ноември, 2010 Ако на мене ми се случи такова нещо, няма въобще за 2 секунди да се замислям да разговарям и приемам каквото и да е от тоя тип! Въобще за две секунди няма да коментирам дори! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nsr500 0 #7 Отговорено 14 Декември, 2010 (Редактирано) Поредната пумиярщина в България да можеха да се шращат шамари по еконт да му пуснем няколко а. Е иначе всеки иска да сложи евтиното ама ако не стане да го върне даже и сасипано. Пак че не си му върнал парите. Редактирано 14 Декември, 2010 от nsr500 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове