Jump to content

Recommended Posts

Здравеите колеги искам да споделя един проблем които имах със един копувач от форума днес,ника му е chavdarec,та колегата си търси датчик за абс на акорд аз му казах че имам от прелиуд и съм продавал и знам че стават със леко преправяне във захвата но и аз незнам точно какво.И се договорих ме да му го пратя да го пробва и ако не му върше работа да ми го върне,така пращам аз със опция да види пратката преди да плати тои ми звани и казва че нестава защото е къс кабела,аз му казах ,че не е проблем да го среже и одължи със неговия и ако нестава пак да ми го върне срязан.И ето къде е проблема колегата ми звани следобяд и ми казва ,че датчика неставал защото триел по гривната на абса му и чак като карал стържело аз му казах че явно там е проблема със захвата за които знам аз при положение ,че е станал на дупките идеално трябвало е да се премери височината на единиат и на другият датчик и да се подложат шаибички под моя но пича е сложил датчика стегнал го е даже без да завърти гумата да провери дали не опира и е трагнал да го пробва.След явният неоспех ми го връща обратно без право на оглед аз отивам да си го вземам от офиса и виждам че я нема тази опция звънах му да се обади там кадето го е пратил и ми пусни опцията виж преди да платиш и го предопредих,че око го е повредил няма да го взема.Така след оглед на пратката установявам,че четеца е изпелен и усукан на страни и му казах че няма да го взема,тои ми каза,че несъм бил коректен.Според вас кои е прав аз му пратих здрав датчик казах му че може да среже кабела но не да го повреди и да ми го варне.Доколкото разбрах темата е за тук ако съм сгрешил моля администраторите да ме извинят и сторят каквото сметнат за добре със темата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами щом ти си го пратил здрав, а той ти го е върнал счупен си в правото си да не го вземеш обратно.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, както го описваш, си прав, но най-добре и другият участник в сделката да дойде да изкаже неговата гледна точка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе другия и да се изкаже май все тая при положение, че не го е експлоатирал както трябва.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз преди време го ядох сащия с един колега от русе само че с табло от 3 генерация,колегата се казва НИКОЛАИ КОФУДАКИЕВ не му знам ника , но му варнах парите вапреки че не ми прати даже и моето табло ами некво друго. Както и да е да знаете ко пазарува от вас този колега е много коректен но в ИЗМАМИТЕ, успех дано се разберете но за мене е прав продавача а не този дето е повредил стоката и иска да го метне,що не му го е пратил с опцията да го види преди да го вземе обратно продавача сещате ли се; ИЗМАММАААА и ко ли си вика ще го преметна, гнус ме е да помисля кви хора има да се излагат на показ. ОЩЕ ВЕДНАЖ НА КОЛЕГАТА ПРОДАВАЧ ТИ СИ В ПРАВОТО СИ ЩОТ ЗНАЕШ КВО СИ МУ ПРАТИЛ И АЗ КО САМ НА ТЕБ НЕМА ДА МУ ВАРНА НИЩО

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако на мене ми се случи такова нещо, няма въобще за 2 секунди да се замислям да разговарям и приемам каквото и да е от тоя тип! Въобще за две секунди няма да коментирам дори!

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната пумиярщина в България да можеха да се шращат шамари по еконт да му пуснем няколко а. Е иначе всеки иска да сложи евтиното ама ако не стане да го върне даже и сасипано. Пак че не си му върнал парите.

Редактирано от nsr500

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...