Jump to content
flerfler

Колеги помагайте за избора ми.

Recommended Posts

Моля всички-които с каквото може да помага при избора ми на Хонда акорд 6ген. 1997куб. 108кв.автомат,бос съм в тази марка и съм се решил твърдо за една такава в Петък ще ходя да е видя в Шумен.Кажете ми какво да гледам ,особености и недостатъци,аз попрочетох това онова и съм добил една противоречива представа.Нов съм в Форума и нека ме извинят администраторите ако не съм писал в правилния раздел. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако е от автокъща според мен ще рискуваш много защото на 90% са италиянки ... препоръчвам ти да прочетеш тази тема има доста добри съвети :angry:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728 Късмет ти желая ;) Ако е регистрирана дай линк да я видим , някои може да те насочи дали си струва да идваш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ако искаш ме послушай Хонда само от ИТАЛИЯ по принцип гледай да няма никакви ама НИКАКВИ НИКАКВИ ръжди другото е личен избор УСПЕХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако е от автокъща според мен ще рискуваш много защото на 90% са италиянки ... препоръчвам ти да прочетеш тази тема има доста добри съвети :angry:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728 Късмет ти желая ;) Ако е регистрирана дай линк да я видим , някои може да те насочи дали си струва да идваш :lol:

Редактирано от flerfler

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се водим по указаното в темата,никога няма да си купим кола 2ра ръка,по простата причина,че нито една не може да ги покрие.С линк към някоя обява е най добре,пускаш го тук и все някой колега ще знае нещо или ще те посъветва за въпросната. Редактирано от besniq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В МОБИЛЕ.БГ е тя е само една в Шумен 1999г.автоматик с кожен салон[url=http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11285321250714198&f1=details]

Редактирано от flerfler

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда доста лачена а и ако километража е верен, е на добра цена! Само провери автомата до колкото можеш при "полеви" условия.

Редактирано от Fiend

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе тва е същата кола която си беше харесал daddy и за която говореше в неделя. Дайте после мнения за колата като я видите!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е хубава, но има един проблем ... афтомата !Много случаи знам където автоматици се развалят и после ги поправят колкото за да ги продадат. Автоматик развали ли се оправия няма или ако има ще е доооста дебело! Българина няма навиците да се грижи за скоростната си кутия така както за двигателия, тъй като предимно е карал "Ръчка" и не му се е налагало. Обикновенно автоматиците когато додат в БГ тогава се развалят ... на запад водят колите си в оторизирани сервизи, където им сменят всички консумативи и на двигател и на скоростна кутия и накрая собственика (който трудно различава гума от акумолатор) идва плаща няква сума от сорта на 600 Евро, но поне си кара спокойно колата ... тука не е така! Тука някой си зима афтомат кара си я 15000-20000 км и опа скоростите нещо не се сменят, даваш газ пък не върви ... и чак като отидат не сервиз разбират че тряяло да се сменя магнитен филтър и масло ... На мене винаги са ми правили впечетление онези Автоматици дето са на половината на цената на някой Ръчка и са в перфектно състояние, а се продават вече около 4-5 години. Има пресен пример с едно Пижо 106 едва стигна от Враца до Добрич ... и сега авера се чуди какво да прави!П.С. Сега знам че ще ме нападнат някой хора които са доволни от колите си ама както и да е !!!Дано съм бил полезен !!!

Редактирано от Kobayashi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е хубава, но има един проблем ... афтомата !Много случаи знам където автоматици се развалят и после ги поправят колкото за да ги продадат. Автоматик развали ли се оправия няма или ако има ще е доооста дебело! Българина няма навиците да се грижи за скоростната си кутия така както за двигателия, тъй като предимно е карал "Ръчка" и не му се е налагало. Обикновенно автоматиците когато додат в БГ тогава се развалят ... на запад водят колите си в оторизирани сервизи, където им сменят всички консумативи и на двигател и на скоростна кутия и накрая собственика (който трудно различава гума от акумолатор) идва плаща няква сума от сорта на 600 Евро, но поне си кара спокойно колата ... тука не е така! Тука някой си зима афтомат кара си я 15000-20000 км и опа скоростите нещо не се сменят, даваш газ пък не върви ... и чак като отидат не сервиз разбират че тряяло да се сменя магнитен филтър и масло ... На мене винаги са ми правили впечетление онези Автоматици дето са на половината на цената на някой Ръчка и са в перфектно състояние, а се продават вече около 4-5 години. Има пресен пример с едно Пижо 106 едва стигна от Враца до Добрич ... и сега авера се чуди какво да прави!П.С. Сега знам че ще ме нападнат някой хора които са доволни от колите си ама както и да е !!!Дано съм бил полезен !!!

Колега специално на тази ли не е в ред или говориш общо,ако имаш от тази впечатления моля те сподели да не бия толкоз път до Шумен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не говоря специално за тази, говоря попринцип, че трябва да се грижиш за автомата така както и за двигателя, а тука в БГ това е рядкост. Препоръчвам ти да питаш собственика на Акорда от кога се кара колата в БГ и сменял ли е масло и филтри на автоматика! Пробвай я колата, ако всичко е ОК и се спазарите, смени всички консумативи по двигателя и скоростната кутия, че да не те боли главата после. Иначе попринцип от марката Хонда по-здрава почти няма, това са колите Японските и Хюндай (които доста израснаха напоследък). Помня времето когато бях БМВ манияк и колата ми не излизаше от сервизите. Един авер ми викаше се да си купя Хонда и накрая го послушах ... от 3 години си карам Хондата, до сега проблеми съм нямал, преди около 5000км и смених всички консумативи, за да ми е мир на главата и все още продължавам само да наливам бензин и да карам!

Редактирано от Kobayashi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Българина няма навиците да се грижи за скоростната си кутия така както за двигателия, тъй като предимно е карал "Ръчка" и не му се е налагало.

Хайде да не използваме общ знаменател моля !!!

... и чак като отидат не сервиз разбират че тряяло да се сменя магнитен филтър и масло ...

Магнитния филтър се сменя само при свалена скоростна кутия. Не е консуматив, специално за този модел.

На мене винаги са ми правили впечетление онези Автоматици дето са на половината на цената на някой Ръчка и са в перфектно състояние, а се продават вече около 4-5 години.

Защото 80% от хората като чуят за автомат и настръхват, защото някой им казал, че много се развалят и няма оправия. Става нещо като прословутата фраза "не си купувай японка, части няма а дори и да намериш са страшно скъпи и чакаш по 1/2 месеца".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми питай някой дали си сменя маслото на автоматика да видиш колко отговори ще чуеш от сорта на : "ама и там ли се сменя маслото" ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен колата не е лоша а това че е хонда означава че е най- добрия избор все пак хонда си е хонда и тва е.Успех с покубката. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...