AMD 347 #1 Публикувано 6 Ноември, 2010 ECU-то е PM6 OBD0,интересува ме как става номера с командването на втек-а,и също така запазването на климатика 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 6 Ноември, 2010 Ецу'то се конвертира към автоматично и като втек контрол се използва изхода за automatic lockup solenoid или нещо такова беше. http://getglitched.com/pgmfiwiki/www.pgmfi...neWireVtec.html Ей ги хардуерните промени, след тея интерверенции пин A8 се използва за релето, което ще ти пуска втека, а като пишеш бина в турбоедит опциите за one wire vtec имаш двата варианта - климатик и автоматична кутия. Това нещо до сега не съм го правил лично, тъй че ако греша някъде - нека някой по-опитен колега ме поправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 6 Ноември, 2010 точно и аз вчера си мислех от пина за автоматичната кутия би трябвало да стане.... Има надежда за тебе AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 6 Ноември, 2010 kalmara ,Благодаря за инфото 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове