Ivo Myankov 64 #1 Публикувано 5 Ноември, 2010 Значи количката е 95та Сивик 95 хетч Д15Б2.Сложих и JR въздушно филтърче , сега ще сменям колектора с 4-2-1 както и генерацията и на път е също и пълна инжекция.Въпроса е дали трябва и компа да се сменя. Също как вървят цените на инжекцията и компа и колко таксуват за смяна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 5 Ноември, 2010 http://www.psytronix.org/xo/modules/smarts..._lang=bulgarian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #3 Отговорено 5 Ноември, 2010 МБлагодаря много за изключително подробното показно. И все пак някой може ли да каже как вървят цените на всеки отделен елемент който ще се сменя и цена за труд?До колкото разбирам грубо ще отиде около 400-500лв а разликата... + 10тина конски сили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #4 Отговорено 5 Ноември, 2010 Частите без труда са около 300-400лв (зависи от къде/кого ги намериш) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 5 Ноември, 2010 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry466541 Примерна оферта. Общо взето най-тънката. (отделно може да го изнудиш да счупи малко от цената !!! ) И тея 10 коня доста засилват колата !!! Редактирано 5 Ноември, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #6 Отговорено 10 Декември, 2010 В крайна сметка разбрах, че ми трябват: Пълен комплект всмукателен колектор, делко и комп, но да не са от D16A8 и D16A9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #7 Отговорено 11 Декември, 2010 В крайна сметка разбрах, че ми трябват: Пълен комплект всмукателен колектор, делко и комп, но да не са от D16A8 и D16A9Компа от Д16А8/9 става за твоята цел. От А9 е идеален, защото не му трябва ламбда сонда. Трябва ти също и резисторна кутия, ако сложиш нискоомни инжектори (от Д16А6 например). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #8 Отговорено 11 Декември, 2010 МБлагодаря много за изключително подробното показно. И все пак някой може ли да каже как вървят цените на всеки отделен елемент който ще се сменя и цена за труд?До колкото разбирам грубо ще отиде около 400-500лв а разликата... + 10тина конски силиНе знам тези 400-500лв само за пълната инжекция ли си ги приготвил,но гледам,че ще сменяш генерацията с колекторите барабар,а там за свестни колектори,свястно гърне и тръби ще ти трябват към 500лвУспех и ще останеш доволен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #9 Отговорено 11 Декември, 2010 ето ти един пример-д15,слагам му глава от витек,демек инжекция ще пълни доставям цял д16з6 мотор-перфектен,оставям мойта и чакам известно време.отивам взимам си я,оставям старата тиква там(май не ми тряа вече)искаха ми 800лв.качване,настройки см.ремък,абе готова.ако си мислиш че за няква дребна сума ще се спраиш-забрави.освен,ако няма да си опр.инст.комп.и.т.н.сам.тури си доста манги в джоба,ако ще е праиш както тряа де.количката ми е куршум сега,не че не беше де раздвижна ролка ще ти даде малко допълнителна тяга в ниските.аз бих я предпочел пред генерация на първо врема.д16 излиза със същия диаметър на генерацията като на д 15.закво да я сменяш,ако няма да слагаш турбо или б серия неквацените вървът всякак,кат та видат че даваш зор искат повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #10 Отговорено 11 Декември, 2010 даите неква идея братлета на наще D15B2 къде да отидем ... колко ще ни струва и какъв ще е резултата (моля да споделят хора които са го правили) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 11 Декември, 2010 W-POWERRRRR , ако имаше предвид че 800лв са те дернали само за работа, ремък и "настройки" .... Доста добра сума си оставил .... има няма по 2 по 3 kraichev , резултата най-вече зависи какво ще направиш ! Малки промени - малък резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове