chefo89tmt 0 #1 Публикувано 1 Ноември, 2010 д14а4 суап на колектора с д16з6 и спортен филтър суответно,но освен звук не съм сигурен дали има друга разлика чудя се някъква настойка трябва ли да мина след този суап? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 2 Ноември, 2010 кой колектор си сменял ? Всмукателен или изпускателен ? Ако си сменил изпускателния нема да ти трябва настройчица !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 2 Ноември, 2010 Ми колегата е чакал да фръкне само с колектора за това пита за насроики. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #4 Отговорено 2 Ноември, 2010 Ми колегата е чакал да фръкне само с колектора за това пита за насроики.Е чак да хвръкне не но да усетя някаква разлика П.С Всмукателен колектор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 2 Ноември, 2010 А покрай всмукателният колектор сменяно ли е ЕCU-то ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #6 Отговорено 2 Ноември, 2010 А покрай всмукателният колектор сменяно ли е ЕCU-то ?не казах какво е сменяно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 3 Ноември, 2010 Ами тогава какви настройки на стоково ECU Карай си спокойно,като смениш главата,инсталацията,инжекторите и ECU-то,тогава си за настройки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #8 Отговорено 4 Ноември, 2010 Ами тогава какви настройки на стоково ECU Карай си спокойно,като смениш главата,инсталацията,инжекторите и ECU-то,тогава си за настройки.ами посъветваха ме за настойка на аванса ? за това питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове