Jump to content
rothmans101

Натурална размяна

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам идея как да си бъдем полезни един на друг,предполагам че за доста колеги някой интервенции по колата или пък за нещо друго е свързано с средства които примерно не може да се отделят за момента или нещо е крайно належащо но липсват пари,затова нека забравим за парите и всеки да плаща с трудът си за стоки и услуги, примерно иван иска някой да му залепи плочките но няма пари,пешо му лепи плочките а иван му боядисва колата. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо от сорта трябва ми една дръжка за сивик, получавам я като подарък от колега, но му измивам колата , защото нямам 10 лева примерноДобра е идеята дано да намери приложение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добра идея! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мдам ама за по-големите градове :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма проблеми и да се пътува,щом е за колата товаря инстромента и тръгвам :thumbs1:

Редактирано от kleni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра идея! Така примерно ще има натурален суап (в замяна може да се услужва с колата на другия за определени километри)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мхмммм обещавам 5месеца ще мета на някой моргата у варна ако ми сложе б16-18;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един вид "пари немам, ама ке действам":)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някоя колежка да има нужда от ремонт на колата ?? :lol: (шегувам се да не ме нападнете някъде, после да ходя :) ) По принцип ако има вариант за някакъв разменен труд или бартери те хората винаги ще се разберат. Пък и тука повечето са свестни и като видят, че някой е на зор дето се вика и без пари ще му свършат услугата или ще му дадат частта ... абе ще помогнат с каквото могат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за само така ще преодолеем безпаричието, да се възползвам първи бартеросвам си седалките от 5 ген хеч предните предложения на лични ако на някои колега му сваршат работа грехота е да ги хварля.

Редактирано от dan4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...