ADH-Honda 773 #1 Публикувано 12 Октомври, 2010 Приятели, къде в София мога да намеря разнообразие на маратонки REEBOK ?Имам чувството, че на последък тази марка изчезна като присъствие от БГ магазините, места където преди бяха запълнени с Риибоци "от-до", сега вече няма нищо, останали са едва няколко места поне, за които аз зная (Аз знам само за новия "аутлет" на Ботевградско шосе, малко преди караулката, но там предлаганите модели са реално няколко броя и са под всякаква критика и в Спорт Депо има няколко модела и това е), по разните големи аутлети (този до Техномаркет на цариградско), разните молове (примерно сердика, скай сити) просто няма Reebok, все едно тази марка се пренабрегва и нарочно не се предлага (за смекта на сумати места където има адидас примерно).Та кажете, останало ли е място в София където има разнообразие на Reebok.Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 12 Октомври, 2010 (Редактирано) В София не знам, но има в Спортс Директ. Погледни темата за поръчка и виж дали скоро някой колега няма да направи такава. Даже на сайта има отделен раздел Reebok Classic Trainers и освен това и Running Shoes.Успех! Редактирано 12 Октомври, 2010 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #3 Отговорено 12 Октомври, 2010 Специално за магазин на Reebok не се сещам, но маратонки от тази марка съм виждал да се продават на няколко места:1. Sport Depot (имат няколко магазина, ето сайт: -=> цък <=-)2. Мисля че имаха outlet на околовръстното, около кръстовището за кв. Борово (там май имаше и outlet на adidas, дано не се бъркам за Reebok).3. Има един оутлет на бул. България, на 30-ина метра след кръстовището на Била в посока околовръстното (по принцип магазина е за Puma и Adidas, но има и Reebok вътре)4. Inter Sport (има ги по моловете, в The MALL има със сигурност, в кой от другите молове съм го виждал пак, ще те излъжа...)За тези се сещам, но мисля че съм виждал и в други спортни магазини някъде по моловете....Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #4 Отговорено 12 Октомври, 2010 Последните ми Рибоци бяха от магазина на Пиротска. Имаше доволен избор, след това почнаха да продават и Лакост. Не съм ходил там от 5-6 месеца и не знам как е положението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове