midway- 1 #1 Публикувано 11 Октомври, 2010 Ето .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the stig 11 #2 Отговорено 11 Октомври, 2010 Интересно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #3 Отговорено 11 Октомври, 2010 Ми.......... не съвсем точно, вместо 4та генерация е показана 3та и още разни такива неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #4 Отговорено 11 Октомври, 2010 Мернах и един Акорд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #5 Отговорено 13 Октомври, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xY0_B-dKCD0#t=3m06s незнам дали този клип е за тук но е много интересен !!! как се заражда новата хонда от сънища и кошмари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #6 Отговорено 13 Октомври, 2010 Мернах и един Акорд А зад оградата погледна ли, защото въпросният Сивик е там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #7 Отговорено 13 Октомври, 2010 Много съжалявам за пропуска, грешката е изцяло моя ! Може би защото ми се пада в мааалко по-далечен план (с препятствия) или защото съм по-пристрастен към Акордите и ми е отбегнало ! :dry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #8 Отговорено 13 Октомври, 2010 6-та генерация е даден фейслифт от 1999г и то Type-R ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #9 Отговорено 14 Октомври, 2010 има грешка във видеото пише: " И идва 4-та генерация....", а показват 3-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #10 Отговорено 15 Октомври, 2010 Идеята е хубава на клипчето, но е с доста опростено представяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinoptika 12 #11 Отговорено 5 Ноември, 2010 абе общо взето много объркана работа този дето ги е писал 3.4 и така нататък генерациите май не е много на ясно коя след коя е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #12 Отговорено 5 Ноември, 2010 абе общо взето много объркана работа този дето ги е писал 3.4 и така нататък генерациите май не е много на ясно коя след коя еА според мен са си точно както си трябва и май ти не си много на ясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AaaareS 0 #13 Отговорено 5 Ноември, 2010 Този "Икономичен ВТек" колко коня е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #14 Отговорено 5 Ноември, 2010 Този "Икономичен ВТек" колко коня е?d15z1-90 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове