chefo89tmt 0 #1 Публикувано 26 Септември, 2010 Търся някой хеч д14а4 СТОК да замеря моя който е със колектор от д16з6 и спортен филтър щот имам странно усещане че някой път върви повече ,а дръг път ,че върви по-малко от преди .може и д15б2 както и ЦРХ или ДЕЛ СОЛ ,просто да направим няколко отсечки защото немога да спя добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 26 Септември, 2010 Аз съм д15б2 масленик с колектори и генерация сега се прибирам от Пловдив утре или в други ден ще идвам пак ако не си намериш някой може да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #3 Отговорено 26 Септември, 2010 ами аз като гледам явно няма никви рацери тук или просто са се покрили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 26 Септември, 2010 Или вече няма сток д14-ки 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #5 Отговорено 26 Септември, 2010 дада възможно е д14а3 с оправена гарнитура също става оня ден с един младеж с икономика се подпукахме ама доста движение и нищо не разбрах общо взето + това беше на гас искам просто да разбера дали колата ми наистина върви повече от преди или нещо е оплескано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #6 Отговорено 27 Септември, 2010 Събота на 2-ри идвам до Пловдив за панаира,ако си навит може да се замерим? Аз съм със колектор,генерация,интейк и нов съединител EXEDY !??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #7 Отговорено 27 Септември, 2010 Аз съм със сток d14-ка от Пловдив мога да я пусна и на бензин, ако искаш, но мойта от скоро нещо не ме кефи как върви, май имам едно филтърче за смяна ПС: ИНаче и аз съм с прословутата гарнитура, ама е home made Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #8 Отговорено 2 Октомври, 2010 а тая гарнитура откаде да си я купа за мойта д14а3? От софия съм. Пишете едно на ЛС. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове