Jump to content
hus0

Не ми работи километража някакви съвети как се оправя

Recommended Posts

самия километраж ми работи но примерно немога да засека колко километра сам минал аи вече не знам на колко километра е колата ми,не ми се сърдете 1е го обяснявам така ама не знам как по точно да се изразя :)

Редактирано от hus0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом скоростомера бачка, значи проблема ти е в самия брояч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом скоростомера бачка, значи проблема ти е в самия брояч.

а може ли да се оправии??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно автоджамбазите са въртяли брояча, за да продадат колата на "по-малко километри". Не си написал каква е. Най-лесно става със смяна на самият уред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам един километраж в мили ако искаш да го ползваш за части или целия ще се споразумеем за някаква малка сума. Ако сложиш циферблата на моя ще ти е в километри но изминатите километри ще са в мили освен нещо ако не се комбинира от 2-та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами не знам как се сменя самия уред аи доколкото знам ако го занулиш по време на движение се прецаква,така се случи и с аудито на бащами

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата е хонда сивик 97-ма година англичанка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята съм я занулявал, по време на движение ама не се е прецакала. Във Варна имате морги, най-добре си вземи други уреди - най-лесно ще е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни тази тема може да ти помогне - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39754&hl=Виж снимката от последното мнение - провери дали оста е закопчана добре.При мен там беше проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах такъв проблем, при натискане за зануляване в движение не бачкаше-оправи се като ми извадиха таблото и наместиха ролките на цифрите на брояча и се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...