Васил Влахов 154 #1 Публикувано 22 Септември, 2010 (Редактирано) Предлагам в темата продава части и аксесоари в обявата пусната от продавача да има снимка на артикула ,който се продава с актуална дата и име или ник на продавача така,както го правят из '' белите'' форуми ..Това е с цел да няма недоразумения за каква част става въпрос и какво е нейното състояние и естествено купувача да добие поне някаква представа какво му се предлага..Надявам се да се приеме,защото така ще има по-малко недоволни (поне така мисля аз )...иии модераторите,които отговарят за раздела да следят строго за това и обява без снимка да не се допуска или поне да има някакъв гpатисен период за качване на такава ...Поздрави Редактирано 22 Септември, 2010 от Vasil Vlahov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 22 Септември, 2010 Колега предложението е много добро, но като предлагаш такава промяна дай също така и предложение за неговата реализация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #3 Отговорено 22 Септември, 2010 Единия начин е да се наложи задължителен "темплейт" :Име на артикулаСнимкаОписаниеДефекти ( евентуално )ЦенаТранспортКонтакти ( Име, телефон, скайп, мейл и др ) Почти съм сигурен, че при ipb може да се ползват темплейти в темите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #4 Отговорено 23 Септември, 2010 Идеята ми е по скоро следната - на снимката на обявата с частта която се продава да има лист примерно А4 формат с актуална дата от деня на качване на снимката и името или ника на продавача ...Веднага давам пример - колега от друг форум продава ЕКУ...ето как става при тях http://img696.imageshack.us/i/dscn0865c.jpg/ето това ми е предложението - просто ,но спестяващо нерви и време в обяснение как ,какво защо и т.н.Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #5 Отговорено 23 Септември, 2010 Аз това го бях предложил много отдавна но така и не стигна до реализация. В момента е пълно с обяви, в които не може дори да се разбере за какво става въпрос. Аз предлагам задължително да има снимка на всичко, което се продава, дали на една или няколко снимки няма значение. Когато се продават коли на части - снимка отвън, отвътре и на двигателя. Задължително да има цена. Без договаряния, без 1 лев за да отговаря на правилата. Обяви които не отговарят на правилата да се трият директно без предупреждения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #6 Отговорено 24 Септември, 2010 (Редактирано) Подкрепям. Аз винаги пускам снимки на това което продавам, но у нас (БГ) това сякаш не е никак модерно. Винаги има един момент на изненада ... Снимки да прикачат кой както намери за добре. Както ясно се вижда, който иска да пусне снимка, намира начин... Другите намират оправдания. Редактирано 24 Септември, 2010 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-fiat 6 #7 Отговорено 24 Октомври, 2010 това е много добро предлужение и от едно за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #8 Отговорено 16 Ноември, 2010 Ако може и аз да се вмъкна с предложение в този раздел ( извинявай Васко, че се натрисам в твоята тема ), но ако може да не се наказва с прдупреждение авторът на темата за продава или купува, когато поства по-скоро от 7 дни. Така много по-бързо ще се разбира какво е продал човекът, а не да го заливат с въпроси на лични за части, вече продадени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове