NesTea 96 #1 Публикувано 21 Септември, 2010 Започнал съм да шлайфам предния капак на колата до метал. Искам да го подготвя за професионално боядисване, че като ида до бояджията само да го пръсне. С какви шкурки трябва да се мине, и с какво още, че не съм много запознат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #2 Отговорено 24 Септември, 2010 Няма ли бояджии в тоя форум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Белов 0 #3 Отговорено 29 Септември, 2010 За шкурките зависи от мн неща но ако няма серйозни наранявания или мн кит за шкурене.Почваш с 400,после 500 водна и накрая 800 бодна и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 29 Септември, 2010 че не съм много запознат. Защо щего дереш до метал ? Стинеш ли до тая процеура отиваш на доста мазане, търкане ,пръскане и понякое време да стигнеш до боя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #5 Отговорено 29 Септември, 2010 С това търкане до метал процедурата става дълга и трудна, досадна и гадна.А капака е прав и няма кит по 1-2 см. по него може да се мине с едра шкурка , суха, например 80, после на 150. Пръска се филер, съхне добре, претрива се леко (само мъха отгоре) с мек плот на 300 суха шкурка и после може директно водна 800. Отиваш при този който само ще го пръска, той го поглежда и те смазва с думите"Доста е кривичък и претъркан, трябва да се оправи преди боядисване" Ако не си се занимавал с това , не се захващай сам. Разликата е в това, че ти го гледаш с едно око, тези които това им е работа освен, че гледат и много виждатП.С. Ако все пак си решил сам да се блъскаш, пожелавам ти успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове