Jump to content
Ashes

Пазарджик- турбо Сивик?

Recommended Posts

Вчера минавах през Пазарджик и какво да видя, червен Сивик с турбо, пета генерация без предна броня, кулера се виждаше... кой беше да го поздравя,че звука направо :D:D:) Дано е на някой от тук? И, да го замоля да качи някой клип, ако има. Случката се случи до магазин Електроекспрес...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ще бъде, на клипът да не се вижда регистрационният номер на колата.п.п. Хората не напразно са измислили разните му там гърнета. Има и някакви децибели по норматив.Ами ... не ми е приятно, когато си почивам да ми минава нЕкаква пърдялка, която да ми наруши спокойствието! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубавото в случая или поне така ми се стори беше, че самото гърне не "пърдеше",а се чуваше повече"съскането"... гърнето правеше плътен звук, абе страшна работа :) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам колко е страшна ... но ... аз не искам да се сртяскам, .... и такава една пърдялка ще я издам на КАТ.п.п. Ако някой го кефи ... мен - НЕ! НЕ искам да ми нарушават Уато! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Данеби да си някой пенсионер на 72 години, че да ти се нарушава 'спокойствието' от минаваща по пътя кола? :D :D :) Е за такива като тебе - мотиката и лопатата да видиш какво е да копаш цял ден, после да не забелязваш даже дали реват колите или не.:D!По темата - трябваше да е в 'Кой беше...', ама нищо, и аз искам да разбера на кой е турбо хондата :D

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Данеби да си някой пенсионер на 72 години, че да ти се нарушава 'спокойствието' от минаваща по пътя кола? :D:):D Е за такива като тебе - мотиката и лопатата да видиш какво е да копаш цял ден, после да не забелязваш даже дали реват колите или не.:D!............

Цъ ..... на 93 години съм. Имаш ли нещо против?На 93 години мога да копам повече от теб!Ноооо .... може и да не знаеш, че все повече ще трябва да се съобразяваш с ПРАВИЛАТА:Dп.п. Иначе .... няма да достигнеш моята възраст! ;) Жив и здрав да си!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам колко е страшна ... но ... аз не искам да се сртяскам, .... и такава една пърдялка ще я издам на КАТ.п.п. Ако някой го кефи ... мен - НЕ! НЕ искам да ми нарушават Уато! :D

Колега, не така с лошо. Какво ще кажеш на КАТ - "тоя има нелегална турбина"? Или "на тоя много му пърди колата, не ме кефи"? А ако е някой прогнил трабант дето много пърди и него ли ще издадеш? Във форум на автомобилна марка си, която е известна предимно със спортните си модели - не може всички да караме тихи като тролеи коли, щото просто не ни кефи :) Аз като искам спокойствие, си отивам на село за 2-3 дни и ми почива главата от какафонията. Редактирано от chris_barnes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

................... Аз като искам спокойствие, си отивам на село за 2-3 дни и ми почива главата от какафонията...........

Значи ... все пак си почиваш от "какафонията":)Ти го каза!Трябва ли да търпя 15 - 20 годишни разкапани таралясници с претенции за "спортни модели" да ми пърдят (по-малко да вървят)?Що те не отидат на село и да пърдят? (тоооо .... пърденето ако е пропорционално на вървенето ...) Може и към Розово. Бузовград, голямата могила към Копринка, язовира ..... или където си искат!Аз ли трябва да се изнасям? Ам .... да отидат в джърманито да пърдят... пък да видим кво ще платят! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да вземат да спрат самолетите, че ми минават над главата и не ми понася ... или по скоро камионите които извозват буклука, че не ме кефят да ми дрънчат в 4-5 сутринта под прозореца.Пич, кефиш ме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всякакъв шум трябва да се спре, кво е това движение , да се затворят улиците.Всички да ходят с по една възглавница на обувките , даже по 2 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търси си правата ве пич!Въпросът е, че опираме до нормативи.Щом смяташ, че самолетите и боклукчийските камиони ти пречат ... вземи мерки! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да се спрем малко и да пренесем запитването в правилната тема!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...