chirenski 18 #1 Публикувано 14 Септември, 2010 Здравейте ! Нека някой който е махнал въпросната черна кутия да сподели как е решил проблема с вентилацията на резервоара.Става дума за 4ген сивик. Искам да го разкарам просто ми трябва мястото което това глупаво нещо заема.п.с. Въпросното нещо ако работи не би трябвало да имам вакуум в резервоара щом отворя капачката нали ?! (имам много вакуум) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 15 Септември, 2010 Стига, има доста хора из форума дето карат без това нещо няма ли някой да сподели ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #3 Отговорено 15 Септември, 2010 и мен ме интересува как се маха. Минават ми идеи като да сложа един маркуч на отдушника на парите който да излиза някъде по назад и да направа 1 2 дупки около който да сложа нещо еластично така че да стане като вентил и да правят леко налягане че не знам дали ми работи клапана при резервоара и да запуша маркуча в края така че парите да излизат през дупките когато има налягане а със махането на буксата на клапана ще е достатъчно за да не губи вакум когато реши да изгаря парите или/и запушването им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 15 Септември, 2010 (Редактирано) Ioan брат как го написа това бре на един дъх?Една малка дупчица 1или2 мм на капачката на резервоара ти решава проблема .Просто го затворете и изолирайте.chirenski не е вакум ,май си е чисто налягане . Редактирано 15 Септември, 2010 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #5 Отговорено 15 Септември, 2010 chirenski не е вакум ,май си е чисто налягане .колега виж това http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%83%D1%83%D0%BC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 15 Септември, 2010 Абе не знам на мен докато не пробих капачката все издухваше прахта около нея.А не я засмукваше ,ма може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #7 Отговорено 15 Септември, 2010 Вярно го изстрелях на един дъх без да се замисля ама не знам как , не ми се иска да пробивам капачката но може и да я прежаля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #8 Отговорено 16 Септември, 2010 Из щатските форуми разправят, че просто оставят тръбата която идва от резервоара отпушена, следователно парите да си излизат в двигателния отсек, което мен не ме кефи. Мислех си вариант да закача на нея маркуч и да го изкарам някъде под калника. Дайте мнение как ви се струва идеята ?Фен, след като си продупчи капачката не миреше ли на бензин около колата ( като влизаш в нея ) примерно ? и колко голяма да е тази малка дупка ? Някой да е пробвал с нова капачка дали пак го има това налягане ?Пак да питам ако канистъра ( цялата си система ) работи нормално това налягане пак ли го има ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 16 Септември, 2010 Да ти кажа не мерише и няма налягане . Дупчица съм пробил 1.5 мм . и спря да фучи при отваряне.При двитателя не ме мноо кефи да излизат бензиновите пари но ако така са го правили Ок. Не твърдя че съм прав а споделям при мен как е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #10 Отговорено 16 Септември, 2010 Да и мен не ме кефи да излизат при двигателя парите. Смятам да запуша тръбата която стига до щита и да пробия капачката. Ще пиша какво се е случило п.с. посмейте се малко на моята простотия Днеска цял ден търся капачка която да продупча, но без успех преди 10тина минути викам да си отворя моята тема дето продавам разни останали части и какво да видя гърловина за резервоара с капачка на нея :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #11 Отговорено 16 Септември, 2010 :) Абе да питам, за какво го правите това? Само защото като отворите и смуче или издиша ли??? И при мен е така ама не ми пречи нещо незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #12 Отговорено 16 Септември, 2010 (Редактирано) Аз конкретно го правя защото карам на ГАЗ (айде убийте ме с камъни ), изпарителя ми седи под това нещо (канистъра) и така трябва ми място да го стигам, пък и ме дразни как стърчи а не върши никаква работа Редактирано 16 Септември, 2010 от chirenski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове