Jump to content
Red Line

на колко може да вземеш курсове за книжка

Recommended Posts

Добър ден искам да попитам на колко години може да вземеш курсовете за шофиорска книжка най рано Защото преди беше на 16 но незнам дали не са изменили нещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам 3 месеца преди да навършиш 18 год. може да започнеш курса, и след като станеш пълнолетен вземаш и самата книжка. Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 16 май / това с оцветяването е за друг / можеш да вземеш "М" категория, другите са на 17 г. :lol:

П.П. След съгласна се пише "Ь" за "йо" и след "най" има тире, за запетайките си знаеш!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За каква категория питаш?За "Б" шреди 2 години по закон можеше да почнеш курсовете 3 месеца преди 18г, но за изпита трябва да си ги направил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да се запишеш на курсове най-рано 3 месеца преди да навършиш 18. След като си вземеш вътрешните изпити се явяваш на външи (истинските които са, пред ДАИ). За листовките не гледат години, но за да си вземеш кормуването се искат задължително 18 навършени, както каза колегата над мен.П.П: Информацията е напълно актуална

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно бързо пояснение, поне по мое време (преди около 1-2 години) се искаше за листовки пред ДАИ да остава месец до навършени 18, но това, мисля че не го следят стриктно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на 17 можеш да вземеш категория б1 - коли до 650кг мисля че може да се карат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

17 без 1 месец можеш да започнеш Б1Имаш право да караш кола до 550 килограма маса без товар, ако е с електрическо задвижване - батериите не влизат в тез 550 килца :dry:Сина ми го кара миналата година и сега се явява за Б - доплащат се само изпитите - 130 лева ако не те късат, медицинско и такса в КАТ :P общо 150 приблизително излиза update-a Б1->Б

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 години за категория Б беше 3 месеца преди навършване на 18 години.съвет 1 - няма смисъл да се занимаваш с категории под Б, просто почакай..съвет 2 - запиши се на БЧК като започваш курсовете, защото поне на мен лично ми дадоха дата, която беше около 3 месеца по-късно от деня, в който отидох да се запиша.успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що пък да няма кирия от Б1 дава 500 лева и си трупа 1 година стаж зад гърба, после едни 130 лева и минава Б квооо му мислите толкова :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а стига е сефте чувам пък за категория Б1,доста съм назад май ,по моя време започнах курсовете на 16 взех си изпита на 17 и на 18 си взех книжката няколко дни след като ги направих.явно доста са се изменили нещата :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...