gamencerista 53 #1 Публикувано 9 Септември, 2010 Колеги тука един ме дразни с тая колица и иска да ги пускаме, според мен няма как да ме бие ако е сток, а доколкото знам е сменил само филтъра и гърнето, а пък мойто средно е изпърдяло и съм с катализатор ( трябва да ги оправя скоро ).Има ли смисъл да го тествам или ? Щото толкова ме нерви че направо мисля утре да карам колата да махна катализатора и да сложа резонатор без средно, и да го пробвам тва "Секси" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 9 Септември, 2010 Пич, не че нещо ама такива теми са забранени. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #3 Отговорено 9 Септември, 2010 еми да я трият тогава не знаех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 9 Септември, 2010 (Редактирано) Ще те разтегли доста здраво! Тези саксо-та са големи точилки. Ако се пуснеш ейтака за спорта колата ли ще ти се счупи че питаш "дали си заслужава" ? Или не ти се изгаря половин кило бензин за да видите кой ще бие. Редактирано 9 Септември, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #5 Отговорено 9 Септември, 2010 ще му гледаш стоповете много напред на саксофончето хаха и каква е ползата от тая тема? ако ти се каже че ще паднеш да не стартираш ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #6 Отговорено 9 Септември, 2010 е да няма да излага марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 9 Септември, 2010 Хъмм защо толкова ги хвалите саксата един мой приятел с такова се псуак с едно Е36 116 коня кадето са ми кво да ви кажа саксофона остана доста назад карал съм го това саксо неще да набира грам е друго си е вече ВТС-са но нези са умрели от гъдел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #8 Отговорено 9 Септември, 2010 (Редактирано) ...100% победа за сивика тва саксо и на първа не вярвам да ти издърпа,ако гумите ти са ОК.Направо се пускай и го размазвай,ако си сигурен,че е наистина такова Редактирано 9 Септември, 2010 от Еди Ведър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #9 Отговорено 9 Септември, 2010 Мани по добре недей. Ше земе нещо да те дръпне после ще трябвада си продаваш колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #10 Отговорено 9 Септември, 2010 А така пич, махай катализатора и му правиш 3 турски тира разлика до финала, иначе сте на кантар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #11 Отговорено 9 Септември, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic86 0 #12 Отговорено 9 Септември, 2010 да не е саксото от баумакса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #13 Отговорено 9 Септември, 2010 Тая малко въшка ако е сток немисля че има шанс да се мери с сивика ... дават и 12.9 сек. до 100 .. 1 за Сивика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #14 Отговорено 10 Септември, 2010 немисля че има шанс да се мери с сивика...то е ясно ама колегите го бъзикат щото го е страх да се замери ...аз със старата 1.3 препарирах 1.4 75кс. на Пежо 306 тва едва ли е по бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #15 Отговорено 10 Септември, 2010 D15B7 май доста колеги не знаят колко понаварвява и какъв старт има за 400 метра , така че твърдо се пускай , зависи и ти колко можеш да караш-това е друга гледна точка, но твърдо на чертата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #16 Отговорено 10 Септември, 2010 д15б7 върви точно колкото д15б2 иначе скачай пич-ядеш го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #17 Отговорено 11 Септември, 2010 хахахааха D15B2 когато върви колкото D15B7 аз ще си смена името пия явно си карал само D15B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #18 Отговорено 11 Септември, 2010 абе,май ти само д15б7 си карал,а бухахахад15б7 с един човек и аз с мойта с половин човек го напраих един патка бе мочееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #19 Отговорено 11 Септември, 2010 (Редактирано) абе,май ти само д15б7 си карал,а бухахахад15б7 с един човек и аз с мойта с половин човек го напраих един патка бе мочееееТоя май не е знаел, че се гоните и да не се отклонявам от темата и аз мисля че хондата ще бие саксото. Редактирано 11 Септември, 2010 от Pep0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове