mag 1 #1 Публикувано 8 Септември, 2010 Ми колеги колата не иска да запали, не светват лампите на таблото (чека, маслото и генератора) при контакт и стартера не върти. Главно реле не е, също и контактния ключ е изправен. Някой имал ли е такъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #2 Отговорено 9 Септември, 2010 Аз съм имал подобен проблем и се оказа, че много професионално бяха гепали акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 9 Септември, 2010 (Редактирано) Виж главните бушони който се намират в кутийката при двигателя...до акумулатора...също така помириши дали някъде там не мирише на изгорял кабел...ако има изгорял мощен бушон...има и причина за това... Причината може да е и в контактният ключ...нагорели клеми, докато не го отвориш не можеш да разбереш...минал съм по този път. Редактирано 9 Септември, 2010 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #4 Отговорено 9 Септември, 2010 Колега случи ми се и на мен така и на един приятел също беше станало така,нямах ток,таблото не светеше,стартера на върти,проблема е че стартера е застанал между два зъба!Решението е да бутнбеш колата напред назад да премине стартера на зъб и тогава ще запали!Дано е това,надявам се да съм помогнал пиши ако е това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mag 1 #5 Отговорено 10 Септември, 2010 Проблема е решен! Голям съм тъпън! Кабели маса, ама кой да предполага че е това при наличие на 2 кабела към двигаеля, Поне олекотих с една аларма.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове