Alexandyr 2 #1 Публикувано 7 Септември, 2010 Колеги, имам някакъв странен "проблем" ..когато вдигам/пускам стъклата(ел. са) оборотите падат под 500..но не гасне колата...същото като пусна и фаровете държи на свободна ниски обороти ..след 3..4 секунди се нормализират..общо взето оборотите си играят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #2 Отговорено 7 Септември, 2010 Това май е нормално и мойта е така, но по компетентните да кажат, но според мен е нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 7 Септември, 2010 добре сте не ги бараите тез хонди,нали като се ползва ел консуматор товари генератора бре хора и от там стават тез чудеса с оборотите СПОРЕД МЕН нека се изкажат по компетентните дали е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #4 Отговорено 8 Септември, 2010 При мен падат съвсем малко (почти не се усеща). То е нормално като има консумация да падат ама чак до 500 оборота е*ати консумацията. Според мен не е нормално да падат чак толкова много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #5 Отговорено 8 Септември, 2010 Тааа на Витарата е същия филм, ама предполагам щото е 1.6 мотор, докато на ЦР-В'то 2.0 мотор и по слабо падат (почти не мърдат) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergi 14 #6 Отговорено 17 Септември, 2010 И на моята така падаха до 500 об/мин ,ходих на реглаж на клапаните и центровка на запалването и сега като включа фаровете оборотите почти не падат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове