kras3n 5 #1 Публикувано 28 Август, 2010 Искам да попитам,някой ако има такъв радар или разбира от радари,да ми каже,кое точно да гледам,как да разбера кога пищи за "патрулка" и кога за други глупости,и има ли някакви настройки освен "градски" и "магистрален" режим.Модела е този ТУК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #2 Отговорено 28 Август, 2010 Искам да попитам,някой ако има такъв радар или разбира от радари,да ми каже,кое точно да гледам,как да разбера кога пищи за "патрулка" и кога за други глупости,и има ли някакви настройки освен "градски" и "магистрален" режим.Модела е този ТУК.Ако вземе да ти святка и пищи "X" внимаваш, всичко друго не ти върши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #3 Отговорено 28 Август, 2010 Е то е ебахти ужаса през 2 секунди нещо пищи дори в мола в подземния паркинг,пред вкъщи,и къде ли още не!И до сега по цял ден ми пищи пък един път не видях куки.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #4 Отговорено 28 Август, 2010 Ще свикнеш да разпознаваш фалшивите сигнали. За момента най често ще срещаш "К" сигнала около бензиностанции и големи магазини, повечето от новите камери в патрулките ще ги хващаш на "Ка" а по-старите „Х“ диапазона, стационарните все още ми са под въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #5 Отговорено 28 Август, 2010 Много е объркващо.Днеска имаше патрулка и ми я показа като "Х",сега докато се прибера няма и 2 км. ми светна поне 5 пъти това "Х" и нищо нямаше...??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #6 Отговорено 28 Август, 2010 1. Избягвай да го държиш на режим магистрала в градски условия, освен ако не си на някое околовръстно.2. Имай в предвид, че радара засича на 360 градуса.3. Полицаите обичат да държат радарите изключени и в момента в който ги приближиш "Х", правили са ми го този номер и добре, че нямаше кола зад мен4. В градски условия ако ти се появи "Х" или "Ка" и задържи повече от 7/8 секунди и скалата започне да се пълни (ако има), бъди сигурен, че "те са някъде там". Горе-долу това са ми наблюденията при експлоатация от 4 години насам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #7 Отговорено 28 Август, 2010 Незнам няма ли някакви настройки ??Аз карам на градски режим,обаче ми пропищя главата с него по цял ден бип бип бип.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vv86 0 #8 Отговорено 28 Август, 2010 Здравейте и аз имам Кобра от 4 години малко по ефтина но ми е спестила мнооого пари до сега . Както каза колегата ще свикнеш да познаваш фалшивите сигнали от истинските Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #9 Отговорено 28 Август, 2010 A защо не пробваш да ги получиш от официалният сайт на производителя - cobra.com - търсиш за твоят модел сервизно ръководство или инструкция за експлоатация ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihony 4 #10 Отговорено 28 Август, 2010 Мой познат имаше радар-детектор за около 400 лв. (незнам марка и модел) - ама сподели, че пак си е отнесъл АКТ-а Каза: "Карам си, нищо не пищи, минавам покрай полицейска кола (малко по-бързо), спирам и отивам да питам - и служителя (понеже не повярвах) направо ми показа снимката със скоростта :О Факт ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #11 Отговорено 29 Август, 2010 Това се получава когато полицайте те стрелнат с радара за секунда и на теб вътре вопще не ти отчита, че са те засякли (това със стрелкането е практика на Търновските куки, така, че внимавайте когато минавате през старата столица ) Просто разчиташ да има кола пред теб или радара на полицията да е включен постояно. Въпреки някои недостатаци мога смело да заявя, че много пъте ми е спасявал от актове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #12 Отговорено 29 Август, 2010 Не само в Търново е така и тука в Кз е така!Няма радар-детектор,който да хваща радара,ако е в режим Н,стрелкането демек....КАРАЙТЕ В ОГРАНИЧЕНИЯТА,НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ХИТРИНИ,ЩОТО ИЗЛИЗА СКЪПО.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #13 Отговорено 29 Август, 2010 Не го държат в режим "стрелкане" а в режим OFF, питал съм ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #14 Отговорено 30 Август, 2010 А, тоя "POP" режим на кобрата за какво е? Не е ли точно за "стрелкането"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #15 Отговорено 1 Септември, 2010 Стига да имаше такива радари в България да! На POP хващах (в момента е изключен) най-вече други радар детектори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #16 Отговорено 1 Септември, 2010 Как се хващат други, при положение, че са пасивни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #17 Отговорено 1 Септември, 2010 Колкото и да са " пасивни" - имат излъчване . Ще ти го демонстрирам на седмичната - моят също "мяка" на голям брой други радар-детектори ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #18 Отговорено 1 Септември, 2010 Честно казано си нямам и на идея! На старата Кобра се засичаха на "Кu" а на новата "POP". Последния път беше с един пасат, всеки път когато го приближа моя надаваше вой, и на един светофар му го видях от лявата страна на волана с един голям син дисплей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #19 Отговорено 2 Септември, 2010 Нищо не мога да му разбера сериозно!Пищи постоянно за растояние от 4 км пищи над 20 пъти,а полиция никъде?????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #20 Отговорено 2 Септември, 2010 Според мен на това нещо правилния градски режим е OFF И аз съм имал подобни машинки и в града могат да ти изкарат нервичките. Или да си го държиш без звук и като мига да имаш просто едно на ум. И без това във Варна са ясни местата където дебнат катаджиите, да не говорим че в този трафик е трудно да караш с превишена скорост. А иначе за извънградско е друга работа, пищи доста по-малко и ще познава отвреме навреме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #21 Отговорено 5 Септември, 2010 На POP хващах (в момента е изключен) най-вече други радар детектори.A аз ги хващам на VG2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #22 Отговорено 5 Октомври, 2010 Във Варна между 2-та мола,има камера за засичане с колко караш,и на нея пищи ужасно.Явно това трябва да е истинския сигнал за полиция с пуснат радар.Иначе постоянно си пищи в града,през 30 сек пищи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ups 0 #23 Отговорено 12 Април, 2011 Здравейте и от мен аз май не съм много много за този форум, но наистина имам нужда от помощ Току що се обзаведох с COBRA 9965. В общи линии списъка с това какво хваща е дълъг 5 страници, и като го включих... познайте... НИЩО (освен вратите на бензиностанциите). Минах два пъти покрай караулката на Враждебна, два пъти покрай някакви куки с ясно видим радар... и НИЩО.... предполагам че самия радар работи като цяло, защото поне вратите на бензиностанциите ги хваща, ама аз искам и милите "душички" да ги засича. Пича, които ми го достави каза, че му трябвало около седмица за да си настрои честотите... така ли е и с вашите радари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #24 Отговорено 13 Април, 2011 Да се самонастрои да хваща? Това е нещо ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #25 Отговорено 13 Април, 2011 Честно и откровено, между колеги Хондаджии - ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ това "чудо" - радар детектора (най-вече Кобра) ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #26 Отговорено 13 Април, 2011 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=GH48Of5AmRYhttp://www.youtube.com/watch?v=WspC3laWVuE&feature=relatedПреценете си кой си заслужава най-много! Редактирано 14 Април, 2011 от Doomwisher Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #27 Отговорено 14 Април, 2011 До сега съм използвал две марки:Кобра струваше към 400лв от МЕТРО:пълен шит както каза колегата само свири кат луда и никва работа не върши без нея карам доста по спокойно а има 12-банда сумати настройки к'во ли не пробвах, то за да си настроиш компаса се изисква висше па камоли да стаа за нещо като цяло Другата така и не я запомних вградена е в тавана, уникална е няма никви настройки супер стара е но до сега веднъж не ме излъгала и винаги се обажда за гадните коп'лета: "И ся ко ша праим" )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове