Jump to content
paRADOx

Визуален тунинг No.7

ГЛАСУВАНЕ  

50 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Стартова снимка:

Публикувано изображение

Проекти:

Номер 1

Публикувано изображение

Номер 2

Публикувано изображение

Номер 3

Публикувано изображение

Гласуването ще продължи до Неделя 29 Август 2010г, когато авторите на творбите ще станат известни, и ще бъде обявен победителят между тях.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Мислех си че има повече фенове на джипките. Трябваше да има повече снимчици :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втората снимка няма ниищо общо с оригинала. :( Даже ъгълът е друг...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3-ката Зъл...С кръв по джипката. Хубаво щеше да бъде да сложиш още 1 оръдие... иначе е оригинално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много малко критика. ;) Давайте още! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм за 0 ... не знам защо - просто ми допада ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1-ако беше малко по-тъмен цвета на колата и фаровете не бяха такива сини може би за нея щях да гласувам;2-прекалено претрупано ми се струва;3-най-много ми хареса!Можеше да се сменят джантите със гумите и 1 ,2 картечници повече и става убиец;ПП:Всички сте положили труд личи си :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Номер1 - Браво за труда на колегатаНомер2 - С риск да обидя колегата ще кажа само- Copy & PasteНомер3 - Бързо и качествено изпълнение.С хубави джанти и без тоя ролбар,мисля че щеше да е нещо уникално :lol: Но и аз като колегата по-горе съм за 0 :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Категорична победа за Se†heriaL и неговата разюработка:

Публикувано изображение

И последното място си поделяме аз - paRADOx с:

Публикувано изображение

и prozium с:

Публикувано изображение

Сега може всеки да отговори на критиката, или просто да изкаже мнението си.

А ако никой не подаде ново задание за Визуален Тунинг 8 до утре, отново аз ще го направя. :lol:

Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички сте се справили много добре :honda: . Бях си префасонирал джипчето в система за залпов огън :P ама защо не го пратих..... :plane::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да се защитя за ъгъла - не е друг, просто като монтирах бронята и започна да изглежда така :plane: иначе си беше горе долу един и същ. Нещо тук нямаше толкова много участници :honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се дъня заради стария ми монитор. При мен се вижда едно, отивам при приятел с ново PC и виждам друго.... Много ми е трудно да преценя нещата. Дано скоро събера пари за нов монитор....друго оправдание нямам :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето предложение:http://www.honda.co.jp/ACCESS/fit/gallery/...1-1280-1024.jpgНо нека е акцентирам тунинга към нежната половинка на форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко офф. Радо твоя монитор какъв е та толкова се оплакваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си с некалибриран монитор е ужасно :X Аз затова честно казано предпочитам crt ако ще е за работа ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЦРТ мониторите са с по-близки до реалните цветове и нямат ъгъл на виждане. ТФТ-пък са по-тесни и не облъчват толкова. А й вече е трудно да намериш ЦРТ. Но има още и още фактори. Нека преминем по темата. И честито на победителя. Беше трудна задача.

Редактирано от AuruMoon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радо напълно те разбирам. Аз преди като правех някви по-тъмни картинки на стария ми монитор (той-беше тъмен също щото беше на хиляда години та двойно по-тъмно ставаше). И го правя както ми харесва обаче един път ги видях на свестен монитор и нищо кат подобно. Всичко беше покривено най-малкото което е.Та по темата. Някой беше споменал, че било бързо и нямало картечници. Работата е там, че ми отне доста време докато напасна самите ламарини от външната страна щото на всеки детайл съм ги слагал отделно. Мислех да го направя както е бронята и цялата долна част, с нещо като листове стомана. Обаче не намерих хубава снимка и го заебах така. На горе яко съм го напасвал както и решетките по прозорците. Та работата е там, че вече се бях изморил от цялото тва цъкане и реших да не я претрупвам с оръжия макар, че мислех да сложа една картечница от страни но вече бях скапан и не ми се ровеше за хубава снимка. Джантите нарочно не ги смених но им сложих шипове, който почти не си личат освен ако не се загледаш. Трябваше да сложа по-големи :lol: А тва с кръвта ми дойде чак накрая като идея и ми се стори яко :) Мерси на всички гласували. Радо няма какво да чакаш, направо пускай другия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като видях снимката, първо се сетих за това:

Публикувано изображение

Някой ще познае ли от кой филм е ? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мене лично ми прилича от филма "Tango & Cash" или се бъркам нз :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Visit This WebsiteКато гледам какво правят немските ни колеги, направо не знам какво задание да направя за ВТ 8?!!.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правят зверски неща :) . Досега все ги лъскахме, дай да направим нещо тип RAT ROD :)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малееее на това само ако му седна и ще опре :)

мене лично ми прилича от филма "Tango & Cash" или се бъркам нз :)

Не се бъркаш това е филма. С това нещо атакуваха накрая "лошия" Редактирано от crv-fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...