Mr.OFF 539 #1 Публикувано 25 Август, 2010 Не мога да пропусна приятел и човек от сектата на 3 генерация ! Митак , жив и здрав с пожелания за мноо успехи по пистите до края на годината ! Имаш уникален турбо-прелюд , които радва нашата общност ! Ше пия довечера ино за твое здраве !! ;) ..... чрд и на всички останали празнуващи колеги !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 25 Август, 2010 Ейй майстора шьофьор на форума вдигнал още малко оборотите Митак честито и от мене да си ни жив и здрав и да ти порасне голяма каручката И заплатата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 25 Август, 2010 Жив и здрав,и да направиш още по-мощен Прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #4 Отговорено 25 Август, 2010 Честит рожден ден,да си жив и здрав и да продължаваш да ни радваш с тази класика по пистите и не само... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #5 Отговорено 25 Август, 2010 Жив и здрав да си! Да продължаваш да ни радваш по пистите с тоз турбо красавец! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 25 Август, 2010 Да е жив и здрав,а кой е този Прелюд,че не го знам?Дайте инфо между честитките,може и снимкиОт къде е човека? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #7 Отговорено 25 Август, 2010 Честит ти празник Митаче Жив и здрав да си и да продължаваш все така да ни радваш с такива истински проекти .Айде весело изкарване на празника и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #8 Отговорено 25 Август, 2010 Честит рожден ден и от мен, Митак - жив и здрав да си, а и бегачката покрай теб! За мен си един от най-големите фенове в този клуб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #9 Отговорено 25 Август, 2010 Честит рожден ден, пожелавам ти все така да бъдеш ентусиаст и много успехи по състезанията. Продължавай в същия дух и се надявам да не изгубиш желанието си да се състезаваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #10 Отговорено 25 Август, 2010 Последният честитил, да му е честито и на него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #11 Отговорено 25 Август, 2010 Честит Рожден Ден и от мен, колега, всичко най-хубаво, и все така да ни радваш с откоси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #12 Отговорено 25 Август, 2010 Честито, Митак, жив и здрав!Продължавай в същия дух!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #13 Отговорено 25 Август, 2010 (Редактирано) Чрд брат бъди здрав и щастлив.Желая ти таз година да спастриш едно битурбо Редактирано 25 Август, 2010 от Данчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #14 Отговорено 25 Август, 2010 Ееееееееее Митак бъди жив и здрав................и да почерпиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #15 Отговорено 26 Август, 2010 Благодаря на всички за хубавите пожелания! Много ме радвате! Искам само положителни емоции да ни свързват, а не караници да ни разделят. А знете ли освен мен, че и Прелюдчето има юбилей тази година Само 10 години ни делят, но иначе сме на един акъл :D Поздрави и целувки на всички ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове