gamencerista 53 #1 Публикувано 24 Август, 2010 Сега пробвах да си сваля десния прозорец обаче отказа, нито от шофьорската врата, нито от пасажерската. Като го напъна с ръка се вдига 3-4 см и остава така, и после мога да го върна пак толкова надолу но с ръка, изобщо ел-а не реагира.П.с. снощи като вкарах колата всичко си работеше на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 24 Август, 2010 Има едно копче с нарисувано ключе, за мое учудване то блокира не само пасажерския прозорец. ВИж да не си го натиснал без да забележиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #3 Отговорено 24 Август, 2010 Ъъъъ ама шоферския се сваля къде е тва копче ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubo_90 0 #4 Отговорено 24 Август, 2010 Ъъъъ ама шоферския се сваля къде е тва копче ;)До копчетата за джамеците по принцип..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #5 Отговорено 24 Август, 2010 бушоните видя ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #6 Отговорено 24 Август, 2010 (Редактирано) Има едно копче с нарисувано ключе, за мое учудване то блокира не само пасажерския прозорец. ВИж да не си го натиснал без да забележиш Попринцип това копче с ключето не е ли само за задните прозорци?Мисля,че се водеше някаква детска защита. Редактирано 24 Август, 2010 от demon89 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 24 Август, 2010 Ако все пак нямаш задни прозорци важи за пасажерския прозорец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #8 Отговорено 24 Август, 2010 ще цитирам една нашумяла песен :ООООО колко съм прост докато съм чистил съм цъкнал бутона и съм заключил прозореца, тъкмо разбрах за какво е 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #9 Отговорено 24 Август, 2010 Така си и мислех Сега иди си пусни прословутата песничка и иди да обядваш на спокойствие, може и една бира да удариш Дано все такива проблеми да имаме с колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #10 Отговорено 24 Август, 2010 И аз съм се филмирал с това копче когато взех Прелюда - само че бях тогава оставих прозореца отворен.... пс Доста тъпо ми струва наличието на това ключе, но може и да има някаква логика.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #11 Отговорено 24 Август, 2010 Ogo, моята логика се казва Виктория(2.5г.) и седи в детското столче зад мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #12 Отговорено 24 Август, 2010 (Редактирано) Краси, с това ключе на двувратката забраняваш вдигането и свалянето на дясното предно стъкло (задните не се отварят изобщо). А нелогичното е, че когато го натиснеш не можеш да вдигаш и сваляш дясното стъкло дори и от мастър бутона(този който е на шоф. врата). При 4врати наистина има логика и там не е така - дори и да забраниш задните бутони, мастър бутоните на шоф.врата си действат... Редактирано 24 Август, 2010 от ogo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #13 Отговорено 24 Август, 2010 Извинявам се, това предишното беше малко на шега.А иначе моето копче блокира всички стъкла и не можеш да ги отваряш дори и от мастър бутона(освен шофьорското стъкло). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове